Πρόκριση στη Γ’ φάση για το Καναλάκι

on .

kipello elladas

• Δραματική πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου στον αγώνα που έγινε στην Αλεξανδρούπολη. Οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στην κανονική διάρκεια.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στοϊνοβιτς στο 53’ και το Καναλάκι ισοφάρισε με τον Βασιλειάδη στο 64’. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη στα πέναλτι με 3-4 και μαζί την πανηγυρική πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Εκεί όπου θα βρεθούν τρεις ομάδες από την Ήπειρο, ο Θεσπρωτός, ο Καραϊσκάκης Άρτας και ο Αχέρων Καναλακίου, μιας και μπαίνουν οι ομάδες και της Super League 2. Τα παιχνίδια θα γίνουν στις 22 Σεπτεμβρίου.
Στην Γ΄ φάση προκρίθηκαν οι Παναχαϊκή, Εδεσσαϊκός, Ποσειδώνας Μηχανιώνας, Εθνικός, Γιούχτας, Νέα Αρτάκη, Ηλιούπολη, ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, ΠΑΟ Ρουφ, Άγιος Νικόλαος, ΦΣ Κοζάνη, Εθνικός Σοχού, ΠΟ Φήκης, Άρης Σούδας, Προοδευτική, ΑΕ Λευκίμμης, Παναγρινιακός, ΑΟ Υπάτου, Θησέας Αγριάς και Διαγόρας Βραχνέικων.
Ευχαριστίες Καναλακίου
Την οικογένεια της Αλεξανδρούπολης F.C. για την άψογη φιλοξενία που της επεφύλαξε, εξέφρασε η Διοίκηση του Αχέροντα Καναλακίου.
«Η αποστολή της ομάδας μας, έτυχε αξιοπρεπέστατης φιλοξενίας και το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να εκφράσουμε τις ειλικρινέστατες και θερμότατες ευχαριστίες μας για το γεγονός αυτό. Τέτοιες φιλοξενίες και σύλλογοι προάγουν το ποδόσφαιρο και τον Αθλητισμό, και έχει ανάγκη το Ελληνικό ποδόσφαιρο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.