Ανοίγει σήμερα η αυλαία του τουρνουά στην Κόνιτσα

on .

toyrnoya basket

• Ξεκινά σήμερα το φιλικό τουρνουά «WATT+VOLT Konitsa 2021 Women’s Basketball Tournament», το οποίο θα διεξαχθεί το τριήμερο 10 -12 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της ακριτικής πόλης με διοργανώτρια τη γυναικεία ομάδα Μπάσκετ του ΠΑΣ.

Θα πάρουν μέρος ο Ερυθρός Αστέρας, ο Ο.Α. Χανίων και η Ελευθερία Μοσχάτου.
Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC τονίζει ότι θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα σχετικά με την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο. Η πληρότητα του γηπέδου θα είναι 60% και δυνατότητα παρουσίας στο τουρνουά θα έχουν μόνο οι εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο. Στην είσοδο του γηπέδου θα υπάρχει έλεγχος και οι εμβολιασμένοι οφείλουν να έχουν μαζί τους το πιστοποιητικό εμβολιασμού, ενώ οι νοσήσαντες το πιστοποιητικό νόσησης, όπως και την ταυτότητα προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία.
Τα εισιτήρια που έχουν ήδη κυκλοφορήσει αλλά θα είναι διαθέσιμα και στην είσοδο του γηπέδου, τιμώνται σε 5 ευρώ με το οποίο ο καθένας μπορεί να παρακολουθήσει τα δύο παιχνίδια της ημέρας και στα 10€, με το οποίο μπορεί να παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια και τις τρεις μέρες.
Το πρόγραμμα
Σήμερα, 4 μ.μ. ΠΑΣ Γιάννινα- Ελευθερία Μοσχάτου, 7 μ.μ. Ερυθρός Αστέρας- Ο.Α. Χανίων. Αύριο, 3 μ.μ. ΠΑΣ Γιάννινα- Ο.Α. Χανίων, 6 μ.μ. Ελευθερία Μοσχάτου- Ερυθρός Αστέρας. Κυριακή, 11.30 π.μ. Ο.Α. Χανίων- Ελευθερία Μοσχάτου, 3 μ.μ. ΠΑΣ Γιάννινα- Ερυθρός Αστέρας.