Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα του ΠΑΣ στην Τούμπα

on .

SL

• Η πρώτη φιλική νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα, έστω και με αντίπαλο ομάδα της Super League 2 όπως είναι ο Θεσπρωτός, έφερε την ηρεμία και τα χαμόγελα στις τάξεις των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα. Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα των Γιαννιωτών με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Η νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα με 4-1 επί του Θεσπρωτού του Χουάν Ραμόν Ρότσα έφερε τα χαμόγελα στην ομάδα του Ηρακλή Μεταξά που πέτυχε την πρώτη του νίκη καθώς στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια που είχε δώσει μετρούσε τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία.Στα θετικά από τον αγώνα με τον Θεσπρωτό ήταν η διάθεση που έδειξαν οι παίκτες και κυρίως οι νεαροί που ήρθαν από την Κ 19 και κυρίως ο Γιώργος Ζώνιος που πέτυχε δύο γκολ. Εξαιρετικός σε ένα ακόμα φιλικό ήταν και ο Χουάν Περέα. Αναμφισβήτητα στα μέχρι τώρα φιλικά ο Κολομβιανός είναι ο πιο σταθερός σε απόδοση παίκτης και κόντρα στον Θεσπρωτό πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε δύο ασίστ. Τ'έλος, θετικό ήταν και το γεγονός πως σκόραρε για πρώτη φορά ο Κόντε. Ο 33χρονος Ισπανός επιθετικός είναι αγχωμένος και σφιγμένος στην επιστροφή του και ενδεχομένως αυτό το γκολ να τον απελευθερώσει.
Κόντρα στην ομάδα της Ηγουμενίτσας ο Ηρακλής Μεταξάς δούλεψε και ορισμένα πράγματα στη διάταξη της ομάδας προκειμένου να μπορέσει να βγάλει συμπεράσματα για το ποιο είναι αυτό που θα ταιριάξει καλύτερα στην ομάδα. Βέβαια, θα πρέπει όπως είπε και ο ίδιος στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, να έρθουν και οι παίκτες που απουσιάζουν ώστε μέσα από τις προπονήσεις να βγάλουν τα τελικά συμπεράσματα.
Χθες οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό έκαναν αποθεραπεία, ενώ σήμερα στις 10:00 υπάρχει προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση.

Χειρουργήθηκε ο Μπρένερ
Σε μικροεπέμβαση στο χέρι υποβλήθηκε χθες από τον γιατρό της ομάδας Σταύρο Ριστάνη, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα Φαμπρίτσιο Μπρένερ. Ο Αργεντίνος είχε πρόβλημα στο χέρι από παλαιότερο τραυματισμό και αποφασίστηκε να κάνει την επέμβαση, αναχωρώντας χθες για την πρωτεύουσα μετά το φιλικό με αντίπαλο τον Θεσπρωτό. Κάτι ανησυχητικό δεν φαίνεται να είναι, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης με ανάρτηση σε μέσο δικτύωσης μετά την επέμβαση, έγραψε «Όλα καλά».

Πρεμιέρα στις 12/9 στην Τούμπα
Η Super League ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου (19:00) αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου: Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης (18:15), Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης (20:30). Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου: Βόλος-Λαμία (18:15), ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (19:00), ΑΕΚ-Ιωνικός (20:30), Ολυμπιακός-Ατρόμητος (20:30). Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου: Άρης-ΟΦΗ (19:30).