Νέα του ερασιτεχνικού

on .

TAXIAS

Πρώτη μεταγραφή για την Κατσικά ο Έξαρχος

 Το πρώτο της μεταγραφικό απόκτημα ανακοίνωσε η Θύελλα Κατσικάς, καθώς απέκτησε από την Πίνδο Κόνιτσας τον 19χρονο πλάγιο επιθετικό, Θωμά Έξαρχο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον προπονητή Χρήστο Βαζάτη, καθώς οι δυο τους συνυπήρχαν για δύο χρόνια στην ομάδα της Κόνιτσας.

Ο Μίχος νέος προπονητής στην Αγία Μαρίνα 

Σε μια σημαντική κίνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο ΠΑΣ Αγίας Μαρίνας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Μίχο, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τη σεζόν 2025-26.

Έχει ένα σπουδαίο βιογραφικό ως παίκτης με παραστάσεις στη Β' & Δ' Εθνική κατηγορία με τις φανέλες της, του Ηλυσιακού, του Χαραυγιακού κ.α, καθώς και μια λαμπρή παρουσία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με ομάδες όπως η Ελεούσα, οι Αμπελόκηποι, η Δαφνούλα, το Πέραμα, η Αμφιθέα, η Πεντέλη, το Ροδοτόπι και η Αγία Μαρίνα.

Ο ΠΑΣ Αγίας Μαρίνας ανακοίνωσε και την ανανέωση της συνεργασίας του και για τη νέα σεζόν με τέσσερις βασικούς ποδοσφαιριστές: τον Απόστολο Λαγκαβάνη, τον Ηλία Μαμακή, τον Μιχάλη Μαμακή και τον Φώτη Φίνο!

ΑΕ Γιάννενα: “Θωρακίζει” την άμυνα με Γιώργο Τάχια

Σε μια μεταγραφική κίνηση ουσίας και εμπειρίας προχώρησε η ομάδα της ΑΕ Γιάννενα, καθώς πρόσθεσε στο δυναμικό της τον Γιώργο Τάχια, έναν από τους πιο σταθερούς και έμπειρους αμυντικούς του τοπικού.

Βασικό στέλεχος σε όσες ομάδες και αν αγωνίστηκε, αναμένεται να αποτελέσει “κολώνα” της αμυντικής γραμμής στη νέα σεζόν. Πέρυσι ήταν στο Κεφαλόβρυσο.

Προπονητής στην Πίνδο ο Κοντοδήμας

Η Πίνδος Κόνιτσας είναι ο επόμενος προορισμός για τον Πέτρο Κοντοδήμα, ο οποίος αμέσως μετά την λύση της συνεργασίας του με τον ΠΑΣ Μετσόβου, ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Κόνιτσας.

Ο κ Κοντοδημας, έχει διετελέσει προπονητής στον ΑΟ Σταυρακίου, Ατρόμητο Ιωαννίνων, Κρύα, την Θύελλα Ελεούσας, την Θύελλα Κατσικάς με την οποία πέτυχε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν στην ομάδα του ΠΑΣ Μετσόβου.

Πέντε παραμονές στο ρόστερ

Ένα από τα βασικά στελέχη και αρχηγός της ακριτικής Πίνδου Κόνιτσας, θα βρίσκεται και φέτος στο ρόστερ της ομάδας και αναφερόμαστε στον Βασίλη Μουρεχίδη, ο οποίος ανανέωσε με την ομάδα της Κόνιτσας, ενώ παραμένει και στα τμήματα υποδομών της Πίνδου ως προπονητής.

Τον βασικό περσινό της πετυχημένο κορμό διατηρεί η Πίνδος Κόνιτσας, καθώς μετά την παραμονή του αρχηγού Βασίλη Μουρεχίδη, ακόμη πέντε παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται στην ομάδα πολλά χρόνια αποφάσισαν να συνεχίσουν και να διατηρήσουν την ομάδα της Κόνιτσας στην ανοδική της πορεία, ο λόγος για τους Θεοφάνη Τσιούτσιο, Θοδωρή Μήτσο, Ανδρέα Πατσούρα, Μιχάλη Ηλία και Χρήστο Σπανό.

Απέκτησε τον Τζοβάρα η Καστρίτσα 

 Έντονη κινητικότητα υπάρχει στον Αγροτικό Καστρίτσας, καθώς ανακοίνωσε ακόμη μια μεταγραφή αυτή του έμπειρου Λάζαρου Τζοβάρα, ο οποίος αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου.

«Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με εξαιρετική άνεση στον αγωνιστικό χώρο, μεγάλη αντοχή και σπουδαία ικανότητα συνεργασίας με τους συμπαίκτες του. Τα χαρακτηριστικά του αυτά μας έκαναν να προβούμε στην απόκτησή του», αναφέρει η διοίκηση.

Ακόμη μια προσθήκη στο ρόστερ για τον Αγροτικό Καστρίτσας που απέκτησε τον 19χρονο Θεόδωρο Γούλα από τον ΑΟ Καναλίου Πρέβεζας. Η διοίκηση κάνει λόγο για ένα νέο και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

Ο Λάζαρος Σέμος νέος προπονητής της Κρανούλας

 Με τον Λάζαρο Σέμο στη θέση του προπονητή θα πορευτεί η ΑΕ Κρανούλας τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α' Ερασιτεχνικής, με τη διοίκηση να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας τους. 

Στο Μέτσοβο προπονητής ο Ντελής 

Ένα νέο πρόσωπο με παραστάσεις και από την Super League 2 θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας του ΠΑΣ Μετσόβου, ο Γιώργος Ντελής, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με το σωματείο του Μετσόβου και θα είναι ο αντικαταστάτης του Πέτρου Κοντοδήμα, ενώ θα είναι επικεφαλής και των τμάτων υποδομών της ομάδας, κατηγορίες που ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά. 

Ο κ. Ντελής είναι γεννημένος στην Λάρισα και για επαγγελματικούς λόγους ήρθε στην πόλη μας, ενώ έχει δουλέψει ως βοηθός προπονητή τόσο στον Τηλυκράτη Λευκάδας, όσο και στην γυναικεία ομάδα της Καστοριάς.

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις 

Μετά την ανακοίνωση ανανέωσης των δύο αρχηγών του ΠΑΣ Μετσόβου, Θεοφάνη Τσουλιάη και Κωνσταντίνου Τσιόστα, η διοίκηση της ομάδας με νέα ανακοίνωση κάνει γνωστή την παραμονή ακόμη δύο ποδοσφαιριστών αυτή των Κωνσταντίνου Σιούτα και Άγγελου Ζιάβρου.

Νέος προπονητής στη Μουσιωτίτσα ο  Κατσίκος

Ο Μιχάλης Κατσίκος είναι ο νέος προπονητής του Κένταυρου Μουσιωτίτσας ενόψει της νέας σεζόν στη Γ' Ερασιτεχνική. Την περασμένη σεζόν ήταν στον Ήφαιστο Αβγού και στη συνέχεια στον Αλμυρό Βουνοπλαγιάς. Ο Κατσίκος έχει πανηγυρίσει τρεις ανόδους στη Β΄ κατηγορία με και μία άνοδο στην Α' σε ομάδες που ήταν. 

Ο νέος  προπονητής έχει συνδέσει το όνομά του με πολλαπλές ανόδους κατηγοριών, επιβεβαιώνοντας την ικανότητά του να «χτίζει» ομάδες με στόχο και συνέπεια.

Συγκεκριμένα, έχει οδηγήσει τη Δόξα Αναργύρων από τη Γ' στην Β' Κατηγορία, τον Α.Ο. Βελισαρίου επίσης από τη Γ' στη Β', την Προοδευτική Περάματος από τη Β' στην Α' Κατηγορία και τον Ήφαιστο Αβγού από τη Γ' στην Β'.

Νέος προπονητής ο Κάππης στο Σταυράκι

Στο πρόσωπο του Παναγιώτη Κάππη βρήκε τον επόμενο προπονητή του ο ΑΟ Σταυρακίου, κάνοντας γνωστή την είδηση με ανακοίνωση. Ο Παναγιώτης Κάππης γνωρίζει καλά την Β΄ κατηγορία, καθώς ήταν για χρόνια προπονητής στην ομάδα του Πωγωνάτου, ενώ είχε περάσει από τον πάγκο της Αμφιθέας και του Πετσαλίου.

Ανανέωσε ο Παναγιώτης Γκίτσης στην Περίβλεπτο

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Παναγιώτη Γκίτση ανακοίνωσε επίσημα ο ΠΑΣ Περίβλεπτος,μετά την επιτυχημένη χρονιά και την άνοδο στην Β’ κατηγορία. Ο Παναγιώτης Γκίτσης, που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας την περασμένη αγωνιστική περίοδο, κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να βελτιώσει αισθητά την αγωνιστική εικόνα του συλλόγου. Υπό την καθοδήγησή του, η ομάδα κέρδισε την άνοδο στην Β’ κατηγορία.

Προπονητής του Πωγωνάτου ο Γιάννης Τριάντος

Ο Γιάννης Τριάντος, είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Πωγωνάτου για τη θέση του προπονητή. Ο Τριάντος κατάγεται από τη Βήσσανη Πωγωνίου και είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) Κομοτηνής, με ειδίκευση στην προπονητική ποδοσφαίρου.