Κορυφώνεται η μάχη για άνοδο και υποβιβασμό στη Β’ κατηγορία

on .

ERASITEXNIKO

 Με τη διεξαγωγή της 37ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Β’ Ερασιτεχνικής, συνεχίζεται σήμερα η δράση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. 

Στη μάχη για τη διεκδίκηση της τρίτης θέσης, η Κοσμηρά που διατηρείται στην προνομιούχο θέση με 73 βαθμούς αγωνίζεται στη Μουσιωτίτσα με τον Κένταυρο να είναι τρεις βαθμούς κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο τέταρτος της βαθμολογίας Πωγωνάτος (70 β) αγωνίζεται κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Αμφιθέα, ενώ στο γήπεδο της Λιμνοπούλας οι πρωτοπόροι και αήττητοι Αμπελόκηποι υποδέχονται το Ανήλιο που είναι τρεις βαθμούς κάτω από τη ζώνη. Στο +3 πάνω από τη ζώνη είναι το Πετσάλι που παίζει με τα Πράμαντα.

Το σημερινό πρόγραμμα: 6 μ.μ. (γήπεδο Κουτσελιού) Δαφνούλα- Κάστρο: Δαδάνης (Παπαδημητρίου-Νίκου/Στύλου), Ασβεστοχώρι-Τίγρεις: Γεωργίου Χ (Κολιοφούκας-Ηλία), (γήπεδο Πετσαλίου) Πράμαντα-Πετσάλι: Σιαμέτης (Γατσόμαλος-Τσίτος), Αμφιθέα-Πωγωνάτος: Θανασιάς (Κόλλιας- Ευαγγέλου), Κρανούλα- Αετορράχη: Γεωργίου Δ (Μίχας-Σίσκας), Αμπελόκηποι- Ανήλιο: Βλάχος Γ (Χατζής- Τσάντας), ΑΕ Γιάννενα- Ροδοτόπι: Τζίμα Μ (Ζιάκας- Διαμάντης Δ), Ζωοδόχος-Κληματιά: Αρβανίτης (Πασιάς- Κατσουλίδου), Μουσιωτίτσα-Κοσμηρά: Νέος (Μωυσιάδης-Κοσίνας), Ηλιόκαλη- Αγία Μαρίνα: Κυριαζή (Μπαδήμας- Γεωργακοπούλου).