Ο Πωγωνάτος το ντέρμπι, φωτιά στη μάχη παραμονής

on .

ERASITEXNIKO

• Αλλαγή δεδομένων και φωτιά στη μάχη της παραμονής έφεραν τα χτεσινά αποτελέσματα της 36ης αγωνιστικής στη Β' Ερασιτεχνική καθώς η Ρόνα Ανηλίου επικράτησε με το ευρύ 5-1 της δεύτερης ΑΕ Γιάννενα και έπιασε την Μουσιωτίτσα που ηττήθηκε με 1-5 από την Κληματιά, την ίδια ώρα που το Πετσάλι έχανε 1-2 από την Αμφιθέα. 

Στη μάχη της ανόδου ο Πωγωνάτος πήρε το ντέρμπι με1-0 από τη Δαφνούλα και διατήρησε σταθερή τη διαφορά από την τρίτη Κοσμηρά που πέρασε εύκολα (0-6) από το Ροδοτόπι. 

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στόχος για τους Αμπελόκηπους είναι το αήττητο και επικράτησαν με 0-3 του Κάστρου στη Λιμνοπούλα. Από την άλλη η δεύτερη ΑΕ Γιάννενα παρουσιάστηκε με απουσίες στο Ανήλιο και ηττήθηκε με το ευρύ 5-1 από τη Ρόνα που παλεύει για την παραμονή της.

Στο υποτιθέμενο ντέρμπι της αγωνιστικής η Κληματιά έκανε πάρτι και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παπαγιάννη που πέτυχε χατ τρικ πέρασε με 1-5 από την έδρα της Μουσιωτίτσας και έβαλε τον Κένταυρο σε μεγάλους μπελάδες. 

Κερδισμένη της αγωνιστικής αναμφίβολα η Ηλιόκαλη, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως γύρισε το ματς στην Αετορράχη και με 1-2 πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο και εξασφάλισε την παραμονή δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε καθώς υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας με Μουσιωτίτσα και Ανήλιο. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Πωγωνάτος - Δαφνούλα 1-0, Κάστρο - Αμπελόκηποι 0-3, Ροδοτόπι - Κοσμηρά 0-6, Ανήλιο - ΑΕ Γιάνννενα 5-1, Μουσιωτίτσα - Κληματιά 1-5, Πράμαντα - Ασβεστοχώρι 1-4, Τίγρεις - Κρανούλα 0-2, Πετσάλι - Αμφιθέα 1-2, Αετορράχη - Ηλιόκαλη 1-2, Αγία Μαρίνα - Ζωοδόχος 0-8.