Δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας με απόντες τους Τζίνο και Παμλίδη

on .

PAS PROPONHSH 15 11 23

• Με πρωινή προπόνηση και αρκετή δουλειά πάνω στην κατοχή της μπάλας συνεχίστηκε χτες το πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΣ Γιάννινα στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League λόγω των αγώνων της Εθνικής Ελλάδας με Νέα Ζηλανδία και Γαλλία.

Μπορεί ο Θανάσης Στάικος να λείπει στη Θεσσαλονίκη λόγω της 4ης φάσης της προπονητικής σχολής UEFA Pro, ωστόσο έχει αφήσει στους συνεργάτες του ένα γεμάτο ασκησιολόγιο για την εβδομάδα που θα απουσιάσει. Την ευθύνη των προπονήσεων έχουν οι Νίκος Γκορτζής και Δημήτρης Λόντος. Πέρα από τις ασκήσεις κατοχής το χτεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε και αγωνιστικά παιχνίδια, με τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα χωρισμένους σε 3 γκρουπ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κόντε. Ο Ισπανός αρχηγός ταλαιπωρείται από σπασμούς στον προσαγωγό, απουσίασε κόντρα στον ΟΦΗ, ωστόσο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και θα επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις. Επίσης, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Λεό.

Απόντες οι Τζίνο και Παμλίδης

Απόντες χτες ήταν οι Τζίνο και Παμλίδης. Ο Τζίνο έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού και όπως γράψαμε και χτες δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα με την ΑΕΚ την μεθεπόμενη Κυριακή (26/11). Ο Ουρουγουανός χαφ έχει γερή κράση, ωστόσο τα χρονικά δεδομένα είναι εναντίον του, καθώς χρειάζεται τουλάχιστον 2 εβδομάδες εκτός δράσης.

Ο Γιώργος Παμλίδης δεν προπονήθηκε λόγω ασθένειας. Ο Κατερινιώτης μεσεπιθετικός είχε μια ίωση και προτιμήθηκε να παραμείνει κλινήρης και να μην επιβαρυνθεί. Αντίθετα, στις προπονήσεις έχει επιστρέψει ο Έφορντ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό στο διάστημα που αγωνίστηκε με τον Βόλο και απουσίασε από το Ηράκλειο και τον αγώνα με τον ΟΦΗ. 

Υπενθυμίζεται ότι κόντρα στην ΑΕΚ σε 10 ημέρες ο Θανάσης Στάικος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σόρια και Λιάσο. Αμφότεροι συμπλήρωσαν 3 κίτρινες κάρτες και δηλώθηκαν να απουσιάσουν κόντρα στην «Ένωση».

Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα είναι προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί στο νέο βοηθητικό γήπεδο της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ.