Την τέταρτη θέση στη γεν. κατάταξη κατέλαβε ο Α.Σ. ΤΖΟΝΣΑ Ελεούσας

on .

TAEKWODO

• Ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του ο σύλλογος Jeon-Sa Ελεούσας Ιωναννίνων στα δύο  κατα σειρά πανελλήνια πρωταθλήματα που έλαβαν χώρα στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Κονταξοπούλειο Κλειστό γυμναστήριο στο Ωραιόκαστρο από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου. 

Ο σύλλογος κατέκτησε την 4η θέση ανάμεσα σε 200 συλλόγους, ενώ αναδείχτηκαν δυο νέοι πρωταθλητές Ελλάδος. Συγκεκριμένα, ο Ορέστης Καραπέτσης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο μετά από πέντε φανταστικούς αγώνες και η Ευγενία Παραπαγκίδη το ασημένιο μετάλλιο και μοριοδότηση για τα πανεπιστήμια της χώρας. Πέμπτη θέση για τον Ευάγγελο Πάντο που κατέβηκε για να τιμήσει το θεσμό και αγωνίστηκε σε χαλαρούς ρυθμούς απολαμβάνοντας τους τρεις  αγώνες που έκανε, δίνοντας ευκαιρία σε άλλους να κατακτήσουν μόρια για τις πανελλήνιες. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν, επίσης, η Σοφία Τριάντη με τρεις υπέροχους αγώνες, η Ελευθερία Τσάβου και η Ελευθερία Μεντή.

Στο Πανελλήνιο των μικρών, συμμετείχαν δυο αθλητές και ο απολογισμός ήταν δυο μετάλλια, ασημένιο με τον Δημήτρη Τσάβο στα -45κιλά και χάλκινο με την Σταυρούλα Γαρδίκου στα -41 κιλά.