Καστρίτσα - Κεφαλόβρυσο για μία θέση στους «8» του Κυπέλλου

on .

KYPELLO EPSIP

• Με την αναμέτρηση του Αγροτικού Καστρίτσας με την Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των «16» στο Κύπελλο Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ηπείρου.

Η αναμέτρηση θα γίνει στις 4 μ.μ. στο ενωσιακό γήπεδο «Στάθης Τσανακτσής» και θα την διευθύνει ο διαιτητής Βασίλης Φίτσας με βοηθούς τους Θανάση Κόλλια και Δημήτρη Τσάντα. Το παιχνίδι είναι νοκ άουτ και αν δεν προκύψει νικητής στην κανονική διάρκεια, οι δυο ομάδες θα οδηγηθούν στα πέναλτι.

Η Καστρίτσα στην προηγούμενη φάση απέκλεισε τους Τίγρεις, ενώ το Κεφαλόβρυσο την Αμφιθέα. Να σημειωθεί ότι το σημερινό παιχνίδι είναι το τελευταίο για τον Αγροτικό που θα δώσει μακριά από την έδρα του, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο γήπεδό του και την Κυριακή θα υποδεχτεί στην Καστρίτσα την Πίνδο Κόνιτσας για το πρωτάθλημα.

Το πανόραμα της φάσης των «16» του Κυπέλλου: Νησί- Θύελλα Κατσικά 0-4, Πίνδος Κόνιτσας-Λογγάδες 4-0, Μέτσοβο-Ηλιόκαλη 4-1, Κουτσελιό- Θύελλα Ελεούσα 1-2, Αετορράχη-Νεοχωρόπουλο 3-1 πεν. (0-0 κ.α.), Χουλιαράδες-Δροσοχώρι 2-0, Πράμαντα-Ανατολή 0-1.

Γ’ Ερασιτεχνική: Στις 6 μ.μ. στο γήπεδο της ΕΠΣ Ηπείρου θα γίνει ο εξ’ αναβολής αγώνας μεταξύ του ΠΑΣ Αμπελοκήπων και του ΑΟ Βελισσαρίου για την 1η αγωνιστική της Γ’ Ερασιτεχνικής. Διαιτητής θα είναι ο Δ. Διαμαντόπουλος με βοηθούς την Κ. Μάντζιου και τον Ν.Τσιάρα.