Σήμερα οι αναμετρήσεις του ΠΑΣ με τον Βόλο

on .

K19 PAS GIANNINA

• Αγωνιστική δράση σήμερα για τις ομάδες Κ17 και Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίες υποδέχονται στο γήπεδο της ΕΠΣ Ηπείρου τις αντίστοιχες ομάδες του Βόλου. Οι αγώνες ήταν προγραμματισμένοι για το Σάββατο, ωστόσο αναβλήθηκαν λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και θα γίνουν σήμερα. 

Την αρχή θα κάνει στη μία το μεσημέρι (1 μ.μ.) η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, που υποδέχεται στο γήπεδο της ΕΠΣ τον Βόλο, ο οποίος είχε τερματίσει πρώτος στον όμιλό του στην Α’ φάση και είχε παίξει στα ημιτελικά δύο αγώνες μπαράζ με τον ΠΑΟΚ, οπότε έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του σε σχέση με τον ΠΑΣ. Τον αγώνα θα διευθύνει ο Απόστολος Δαδάνης και βοηθοί του θα είναι οι Χαράλαμπος Γεωργίου και Κωνσταντίνα Ραβάνογλου, όλοι της ΕΠΣ Ηπείρου. 

Σήμερα, στις 3.30 μ.μ. η Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα, θα υποδεχτεί την αντίστοιχη του Βόλου στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ. Ο ΠΑΣ προέρχεται από την ισόπαλη αναμέτρηση (4-4) με τον Άρη την περασμένη αγωνιστική παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με προβάδισμα δυο τερμάτων. Διαιτητής ορίστηκε ο Παναγιώτης Τσιώρης και βοηθοί του οι Άγγελος Αθανασίου και Σπύρος Μέκιος, όλοι της ΕΠΣ Άρτας.