Κ15 ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης 1-0

on .

15 PAS

Σ ε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι η Κ15 επικράτησε 1-0 του Άρη δείχνοντας σημάδια βελτίωσης σε σχέση με το τελευταίο της παιχνίδι στις Σέρρες.

Στο 5΄σε κεφαλιά του Πουλόπουλου η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Σε σέντρα του Παπαδόπουλου στο 10’ κεφαλιά του Τοζίδη η μπάλα λίγο άουτ.

Εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου στο 23΄ κεφαλιά του Κάλφα η μπάλα λίγο άουτ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ στο 35΄ με τον Μανουσαρίδη να κάνει το σουτ η μπάλα βρήκε επάνω σε αμυντικούς του Άρη στρώθηκε στον Κλήμη και αυτός με σουτ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Στο 48΄ σε ανάποδο ψαλίδι του Κλήμη μπλόκαρε τη μπάλα ο Συγκουρλής. Σουτ του Βανδήρα στο 58΄ έξω από τη μεγάλη περιοχή μπλόκαρε τη μπάλα ο Καραμίχος. Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γέργος του Άρη.

ΠΑΣ Γιάννινα: Καραμίχος, Ντρης, Σίντος, Χρήστου, Μακρής, Μανουσαρίδης (41΄ Λώλης), Κλήμης (77΄ Ντούμας), Πουλόπουλος, Παπαπέτρος, Μπάκος, Τσίτσιος (63΄ Πίνας).

Άρης: Συγκουρλής, Παπαδόπουλος, Βοριαζίδης, Ευστρατίου, Γέργος, Οικονομίδης, Κυριαζής, Σιούτας, Κάλφας, Παπασοφιανός (53΄ Βανδήρας), Τοζίδης (60΄ Παπαδόπουλος Ο.).