Εντός με Άρη η Κ15 και με Βόλο Κ17 - Κ19

on .

K15

• Τρία εντός έδρας παιχνίδια θα δώσουν οι ομάδες υποδομών του ΠΑΣ Γιάννινα αύριο, Κυριακή και μεθαύριο, Δευτέρα, με την Κ17 να επανέρχεται στην αγωνιστική δράση μετά από ένα μήνα για το ξεκίνημα της Β’ φάσης.

Την αρχή κάνει η Κ15 του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία υποδέχεται τον Άρη αύριο στις 1.30 μ.μ. στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Νικόλαος Σίνδρος, με βοηθούς τους Διονύσιο Διαμαντόπουλο και Ευθυμία Βλαχοπούλου, όλοι της ΕΠΣ Ηπείρου.

Τη σκυτάλη από την Κ15 θα πάρει μεθαύριο, Δευτέρα, στη μία το μεσημέρι η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, που υποδέχεται στο γήπεδο της ΕΠΣ τον Βόλο, ο οποίος είχε τερματίσει πρώτος στον όμιλό του στην Α’ φάση και είχε παίξει στα ημιτελικά δύο αγώνες μπαράζ με τον ΠΑΟΚ, οπότε έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του σε σχέση με τον ΠΑΣ. Τον αγώνα θα διευθύνει ο Απόστολος Δαδάνης και βοηθοί του θα είναι οι Χαράλαμπος Γεωργίου και Κωνσταντίνα Ραβανογλου, όλοι της ΕΠΣ Ηπείρου. 

Τέλος, την ίδια μέρα, στις 3.30 μ.μ. η Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα, θα υποδεχτεί την αντίστοιχη του Βόλου στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ. Ο ΠΑΣ προέρχεται από την ισόπαλη αναμέτρηση (4-4) με τον Άρη την περασμένη αγωνιστική παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με προβάδισμα δυο τερμάτων. Διαιτητής ορίστηκε ο Παναγιώτης Τσιώρης και βοηθοί του οι Άγγελος Αθανασίου και Σπύρος Μέκιος, όλοι της ΕΠΣ Άρτας.