Διακρίσεις του Σ.Δ. Ιωαννίνων στον αγώνα Lefkas Trail Run

on .

SYLLOGOS DROMEON

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο αγώνας Ορεινού τρεξίματος Lefkas Trail Run με διαδρομές 23χλμ,13χλ,5χλμ καθώς και τον παιδικό αγώνα 600μ.

Η παρουσία του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων ήταν αισθητή στον αγώνα συμμετέχοντας με 30 δρομείς και οι πολύ καλές επιδόσεις των μελών επέφεραν και διακρίσεις.

Στον αγώνα των 21 χλμ η Δήμητρα Τζαλοκώστα κατέλαβε την 6η θέση γενικής κατηγορίας και την 1η θέση γενικής γυναικών με επίδοση 2.33.48. Στα 13χλμ ο  Ηλίας Νάτσιας κατέλαβε την 1η θέση γενικής κατηγορίας με επίδοση 1.19.12. Την 3η θέση γενικής κατηγορίας στην κατέλαβε ο Γιώργος Γκόγκος με επίδοση 1.30.35. Στον αγώνα των 5 χλμ, δεύτερος βγήκε ο Μιχάλης Ράρρας με επίδοση 00.19.44 καταρρίπτοντας το μέχρι πρότινος ρεκόρ διαδρομής.

Στον παιδικό αγώνα των 600 μ., ο Γιώργος Παντούλας  συγκλόνισε όλους τους παρευρισκόμενους που παρακολουθούσαν την κούρσα τερματίζοντας σχεδόν μαζί με τον κατά πολύ μεγαλύτερό του αθλητή (14 ετών). Ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων βραβεύτηκε για την πολυπληθέστερη συμμετοχή του αγώνα και το βραβείο παρέλαβε ο αρχηγός της αποστολής και μέλος του ΔΣ Δρομέων Ιωαννίνων Οδυσσέας Κουκέσης.