Το βάρος στην αμυντική τακτική ενόψει Άρη…

on .

PAS PROPONHSH 26 10 23

• Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη με τους ποδοσφαιριστές της γιαννιώτικης ομάδας να επιστρέφουν χθες στις προπονήσεις μετά το  ρεπό της Τετάρτης.

Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο γήπεδο της Περιβλέπτου μιας και ο αγωνιστικός χώρος του κεντρικού γηπέδου στο ΠΕΑΚΙ όπως έχουμε γράψει είναι σε κακή κατάσταση και με την πρωινή βροχή το γήπεδο είχε μετατραπεί σε λίμνη οπότε ο Θανάσης Στάικος που τις προηγούμενες μέρες είχε πάει και είχε δει το γήπεδο της Περιβλέπτου, είχε προγραμματίσει να γίνει εκεί σήμερα η προπόνηση.

Ο Θανάσης Στάικος ρίχνει το βάρος στην αμυντική τακτική και το πώς θα μπορέσει να έχει μακριά από την περιοχή του ΠΑΣ Γιάννινα τους επιθετικούς του Άρη.  Αυτό φυσικά για να γίνει χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση από τους παίκτες της γιαννιώτικης ομάδας σε όλο το παιχνίδι και κυρίως να μην επαναληφθούν τα λάθη των προηγούμενων αγώνων.

Όσον αφορά το χθεσινόπρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην αμυντική τακτική κι επιθετικής μετάβασης σε απλή μορφή για να ακολουθήσει παιχνίδι έντεκα εναντίον έντεκα.

Για σήμερα έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση.

Ο Μανούχος «άρχοντας» του αγώνα

Ο Ευάγγελος Μανούχος από την Αργολίδα ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Οκτωβρίου (20:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Βοηθοί του θα είναι ο Τρύφωνας Πετρόπουλος από την Αρκαδία και ο Δημήτριος Βεργέτης από την Αργολίδα και τέταρτος ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης από τη Δράμα.

Στο VAR θα βρίσκεται ο Άγγελος Ευαγγέλου από την Αθήνα και AVAR ο Μιχαήλ Νιδριώτης από την Αθήνα ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Ευάγγελος Κιοτζένη από την Ξάνθη.