Πρεμιέρα για τη Θύελλα Κατσικά αύριο στο Νέο Κεραμίδι Πιερίας

on .

THYELLA KATSIKAS

• Τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ξεκινά αύριο (4 μ.μ.) η Θύελλα Κατσικάς, καθώς θα αντιμετωπίσει στο Νέο Κεραμίδι Πιερίας τον τοπικό Εθνικό.

Το πρωτάθλημα ξεκινά με την 2η αγωνιστική, μιας και τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής που αναβλήθηκαν λόγω της φονικής κακοκαιρίας Daniel στη Θεσσαλία, θα γίνουν στις 4 Οκτωβρίου, όπου η Θύελλα θα αντιμετωπίσει τον Πιερικό. Η εκπρόσωπος του γιαννιώτικου ποδοσφαίρου στη Γ’ εθνική ενέτεινε την προετοιμασίας της για το δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο που έδωσε τα διαπιστευτήριά του την περσινή χρονιά. 

Το παιχνίδι που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Νέου Κεραμιδίου, θα διευθύνει ο Γιώργος Χρυσέλης από τη Χαλκιδική με βοηθούς τους Νικόλαο Σκούτα και Σταύρο Χρυσαϊδη από την ίδια ΕΠΣ. 

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής: 12 μ. Ζάκυνθος - Αστέρας Λιανοκλαδίου, 1 μ.μ. Σβορώνος- Αστέρας Πετριτή, 2.30 μ.μ. Λευκίμμη - ΑΕ Κιλελέρ. 4 μ.μ. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου- Θύελλα Κατσικά, Θεσπρωτός- Νέα Αρτάκη, Εορδαϊκός- Βατανιακός, Μαγνησιακός- Πιερικός, Φήκη- Αναγέννηση Άρτας, Καστοριά- Τρίκαλα.