Ανοίγει η αυλαία στο Κύπελλο της ΕΠΣ Ηπείρου

on .

KYPELLO EPSHP

• Η φετινή σεζόν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο των Ιωαννίνων ξεκινά με την Α’ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ηπείρου, όπου θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο με τη συμμετοχή των ομάδων της Β’ Ερασιτεχνικής και όσων δήλωσαν από τη Γ’ κατηγορία.

Στη Β’ φάση του Κυπέλλου προκρίνεται άνευ αγώνα η Ηλιόκαλη, ενώ ο νικητής του αγώνα Αμπελόκηποι-Αετορράχη περνάει στη Γ΄φάση. Οι αγώνες είναι νοκ άουτ και αν δεν υπάρξει νικητής, οι ομάδες θα οδηγηθούν στη διαδικασία των πέναλτι για να κριθεί η πρόκριση.

Το πρόγραμμα: Σήμερα, 5 μ.μ. Κοσμηρά - Πωγωνάτος: Δαδάνης (Ευαγγέλου-Πασιάς), Δαφνούλα-Βελισσάριο: Μπόσιας (Κόλλιας-Τσάντας), Αβγό-Τίγρεις: Μπουμπουγιάννης (Αλεξίου-Ηλία).

Αύριο, 4 μ.μ. Πλατανιά-Βοτονόσι: Κυριαζή (Σταματελόπουλος-Χατζής), 4.30 μ.μ. Κρανούλα-Κληματιά:Μπαδήμας (Ζιάκας-Τασιούλα), 5 μ.μ. Ασβεστοχώρι-ΑΕ Γιάννενα: Βλάχος (Κοσίνας-Παπαδημητρίου), Πράμαντα-Αγία Μαρίνα: Γεωργίου Χ. (Σίσκας-Τζίμα), Αμπελόκηποι-Αετορράχη: Σίνδρος (Δόσης-Βλαχοπούλου), Μουσιωτίτσα-Αμφιθέα: Τασιούλας (Διαμαντόπουλος-Τσιάρας), Ελληνικό-Πετσάλι: Αρβανίτης (Ραβάνογλου-Γατσόμαλος), Ροδοτόπι-Περιστέρι: Σιαμέτης (Τσίτος-Γεωργακοπούλου). 20/9 Ζωοδόχος- Ανήλιο.