Ο Παναγιώτης Δαβής νέος Πρόεδρος στο ΠΕΑΚΙ

on .

PANAGIOTHS DABHS

• Με αρκετά μεγάλη καθυστέρηση, που προκλήθηκε και εξαιτίας της αλλαγής Υπουργού, χθες δημοσιεύτηκε η απόφαση του αν. Υπουργού Αθλητισμού Ι. Βρούτση, για τον διορισμό νέας διοίκησης στο ΠΕΑΚΙ. Η θητεία της προηγούμενης διοίκησης- που είχε Πρόεδρο τον κ. Παντ. Κολόκα- είχε λήξει πριν αρκετό καιρό και είχαν αρχίσει να συσσωρεύονται πολλά προβλήματα. 

Νέος Πρόεδρος τοποθετείται ένας άνθρωπος του αθλητισμού, ο κ. Παναγιώτης Δαβής, με αναπληρωτή του τον κ. Ηλία Σπυριούνη. 

Αντιπρόεδρος ορίστηκε ο Σταύρος Σιούλας του Νικολάου, αστυνομικός, με αναπληρωτή τον Στέργιο Κατσίκο του Βασιλείου, πολιτικό μηχανικό.

Γραμματέας ορίστηκε ο Γιάννης Γέροντας του Νικολάου, πολιτικός μηχανικός, με αναπληρωτή τον Ιωάννη Τραγουδάρα του Αθανασίου, πολιτικό μηχανικό.

Ταμίας ορίστηκε ο Ηλίας Γαλώνης του Δημητρίου, απόστρατος, με αναπληρωτή τον Δημήτριο Κασιούμη του Νικολάου, σπουδαστή.

Έφορος η Αλεξάνδρα Κασιούμη του Θεοδώρου, ελεύθερη επαγγελματίας, με αναπληρώτρια την Αντωνία Κορτζή του Δημητρίου, αρχαιολόγο.

Μέλη ορίστηκαν α) ο Γεώργιος Ντάσιος του Μιχαήλ, προπονητής, με αναπληρώτρια την Ιουλία Μπίγγου του Μιχαήλ, προπονήτρια, β) Ελπινίκη Μπάρκα του Σπυρίδωνος, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, με αναπληρώτρια την Μυρτώ Δημακοπούλου του Μιχαήλ, πολιτική μηχανικό.