Ξεκίνημα με Εθνικό Ν. Κεραμιδίου την Κυριακή για τη Θύελλα Κατσικά

on .

KATSIKA 1

• Αναβλήθηκε η χτεσινή πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής λόγω της φονικής κακοκαιρίας  Daniel που έπληξε τη Θεσσαλία.

Η σέντρα στο πρωτάθλημα της τρίτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 17 Σεπτεμβριου με τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής, μιας και τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής που αναβλήθηκαν θα γίνουν εμβόλιμα σε νέα ημερομηνία με πιθανή την Τετάρτη 20 του μήνα.

Έτσι, η Θύελλα Κατσικάς θα ταξιδέψει την ερχόμενη Κυριακή στη Πιερία για να αντιμετωπίσει στις 4 μ.μ. τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, ενώ το ματς της 1ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πιερικό θα γίνει πιθανότατα την επόμενη Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2η αγωνιστικής:  Σβορώνος - Αστέρας Πετριτή, Θεσπρωτός - Νέα Αρτάκη, Εορδαϊκός – Βατανιακός, ΑΕ Λευκίμμης - ΑΕ Κιλελέρ, Καστοριά – Τρίκαλα, ΠΟ Φήκης - Αναγέννηση Άρτας, Ζάκυνθος - Αστέρας Σταυρού, Εθνικός Ν. Κεραμιδίου - Θύελλα Κατσικά, Μαγνησιακός – Πιερικός. 

Στην Κατσικά επέστρεψε  ο Μάριος Μπλέτσας

Στην Κατσικά επιστρέφει για να αγωνιστεί ο επιθετικός Μάριος Μπλέτσας. «Επιστροφή του Μάριου Μπλέτσα στην ομάδα της καρδιάς του. Η Θυελλάρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ψυχρότερο εκτελεστή και φονιά των τερμάτων που υπάρχει στην Γ' Εθνική. Καλώς ήρθες πίσω Μάριε», αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση της Θύελλας.