Στη μάχη του Κυπέλλου ρίχνονται μεθαύριο Βίκος και IBC

on .

 BIKOS BC

• Τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις ξεκινούν την ερχόμενη Τετάρτη ο Βίκος Ιωαννίνων και το IBC, καθώς ρίχνονται στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδος.

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου ο Βίκος Ιωαννίνων θα δώσει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν υποδεχόμενος τον Κ.Α.Ο. Δράμας για την 1η αγωνιστική της Α΄ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Το παιχνίδι θα γίνει στις 4 μ.μ. στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο. Το IBC, στο πρώτο του φετινό επίσημο παιχνίδι, θα φιλοξενήσει στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων τον Α.Ο. Τρικάλων με τον αγώνα να προγραμματίζεται επίσης για την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου αλλά στις 18:45. Υπενθυμίζεται ότι οι γιαννιώτικες ομάδες θα αντιμετωπίσουν ομάδες από την ίδια κατηγορία, δηλαδή από τη Β΄Εθνική ο Βίκος και από τη Γ’ το IBC.

O Βίκος αν πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση τότε θα τεθεί αντιμέτωπος στην 1η αγωνιστική της Β΄ Φάσης με έναν εκ των Φ.Ε.Α., Αιόλου Αγυιάς, ΑΠΑΣ Νάξου τα Φανάρια, ΕΦΑΟ Ζωγράφου. Σε περίπτωση πρόκρισης στη 2η αγωνιστική της Β΄ Φάσης τότε ο πιο πιθανός αντίπαλος θα είναι η Μεγαρίδα, ομάδα της Elite League. 

Το IBC εφόσον Αν περάσει τoυς Τρικαλινούς τότε θα υποδεχθεί στις 20 Σεπτεμβρίου μία εκ των Α.Ε. Λάρισας, Αγία Βαρβάρα Καβάλας. Σε περίπτωση που περάσει στην 3η αγωνιστική της Α΄ Φάσης τότε θα φιλοξενηθεί είτε από τον Όλυμπο ΕΚΕ είτε από το Ρούπελ Σιδηροκάστρου.