Πρεμιέρα με Παναθηναϊκό για την Κ19 του ΠΑΣ

on .

K19 PAS GIANNINA

• Στη μάχη του πρωταθλήματος της Super League μπαίνει σήμερα η Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στις 11 το πρωί στο ενωσιακό γήπεδο «Στάθης Τσανακτσής».

Το πρωτάθλημα υποδομών της Κ19 της Super League κάνει εκκίνηση από την 3η αγωνιστική, ενώ τα παιχνίδια με Κηφισιά και Παναιτωλικό θα γίνουν σε ημερομηνία που θα οριστεί. 

Η Κ19 έχει στον πάγκο της τον Τάσο Ανθυμιάδη, ο οποίος θα έχει διευρυμένο ρόλο, αφού θα είναι παράλληλα υπεύθυνος ανάπτυξης των τριών ομάδων υποδομών. Γενικός αρχηγός της ομάδας θα είναι ο Λευτέρης Ντούσκος που πέρυσι ήταν στην Κ17. Ο Γιώργος Ιωάννου παραμένει στο πόστο του υπευθύνου και των τριών ομάδων υποδομών. Όσον αφορά το ρόστερ, η ομάδα θα έχει πλέον κορμό που αποτελείται κυρίως από την περσινή Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ εντάχθηκαν στο ρόστερ και παίκτες που πέτυχαν στα δοκιμαστικά.  Όσον αφορά τους επαγγελματίες του ΠΑΣ Γιάννινα που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Κ19, αυτοί είναι οι Θωμάς Βρακάς, Νίκος Λώλης, Λεωνίδας Μίνα, Άγγελος Τσίρης, Δημήτρης Ναούμης και Ιάσων Κύρκος.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο Νίκος Μαγγιώρος με βοηθούς τους Χαράλαμπο Γεωργίου και Βαγγέλη Κοσίνα, όλοι από την ΕΠΣ Ηπείρου.