Χάλκινο μετάλλιο για τη Νεφέλη Ντάρα στο Πανευρωπαϊκό κάτω των 23 ετών

on .

ETHNIKH

Ένα χάλκινο μετάλλιο και αρκετά πλασαρίσματα στις εξάδες των αγωνισμάτων είχαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων που συμμετείχαν με την Εθνική Ομάδα στο Πανευρωπαïκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας κάτω των 23 ετών που διεξήχθη στο Krefeld της Γερμανίας. Συγκεκριμένα το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Νεφέλη Ντάρα, στο Διπλό Σκίφ με συναθλήτρια την Ιωάννα Ασβεστά του Ν.Ο. Θεσσαλονίκης.

Ο Παύλος Φαϊτάς μαζί με τον Γιαννιώτη στην καταγωγή Ζήση Μπουκουβάλα, αλλά αθλητή του Ο.Ε.  κατέκτησε την 4η θέση στη δίκωπο άνευ.

Την 6η θέση κατέλαβε η τετράκωπος  άνευ στην οποία μετείχαν οι αθλητές του Ν.Ο.Ι. Λεωνίδας Παλαιοπάνος, Βασίλης Κωστούλας, Δημήτρης Κούτρας με τέταρτον τον Λεωνίδα Τζουμέζη του ΕΝΟΑ.

Τέλος, την 8η θέση κατέλαβε ο Καραγιάννης Κωνσταντίνος με τον συναθλητή του Αθανασιάδη-Καούδη Άγγελο, στο αγώνισμα του Διπλού Σκιφ Ελ.Βαρών.

Στο Παγκόσμιο  Ανδρών ο Θανάσης Παλαιοπάνος

Για το Βελιγράδι και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών αναχώρησε  χθες η ομάδα Ανδρών-Γυναικών (dream team) της Εθνικής ομάδας, στην οποία μετέχει  και ο αθλητής του Ν.Ο.Ι. Θανάσης Παλαιοπάνος. Η Εθνική ομάδα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών με έξι (6) πληρώματα. 

Πρόκειται για την κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς καθώς θα δοθούν τα πρώτα Ολυμπιακά Εισιτήρια, με τον Θανάση Παλαιοπάνο να διεκδικεί με αξιώσεις το πολυπόθητο εισιτήριο στο αγώνισμα Διπλό Σκιφ Ανδρών για τους Ολυμπιακούς του 2024 στο Παρίσι με το συναθλητή του Καλανδαρίδη Γιάννη.