Διακρίσεις του Σ.Δρομέων Ιωαννίνων σε αγώνες στο Θέρμο και στα Θεοδώριανα

on .

S DROMEON 2

• Την Κυριακή 20 Αυγούστου δρομείς του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων έλαβαν μέρος στον 9ο Αγώνα Δρόμου «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας και στον 9ο Ορεινό Αγώνα «Στην σκιά του Κριάκουρα» στα Θεδώριανα Άρτας.

Στον 9ο αγώνα δρόμου «Κοσμάς ο Αιτωλός» και στο αγώνισμα των 10,2χλμ συμμετείχαν οι: Αρλέτος Θεόδωρος ο οποίος πετυχαίνοντας επίδοση 40:55 που τον κατατάσσει 7ο γενικής κατηγορίας και 1ο στην κατηγορία 50-59 και  Μιχάλης Τσες με επίδοση 50:41 που τον κατατάσσει 23ο γενικής κατηγορίας  και 5ο στην κατηγορία 60+. 

Στο αγώνισμα των 5,1χλμ συμμετείχε ο Οδυσσέας Κουκέσης ο οποίος με επίδοση 20:31 κατέλαβε την 5η θέση στην γενική κατηγορία και την 2η στην κατηγορία 40 και άνω.

Ο 9ος Ορεινός Αγώνας ΄΄ Στην σκιά του Κριάκουρα΄΄περιελάμβανε δύο διαδρομές: 10 χλμ και 22 χλμ.

Οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στην Ελπίδα Γιώτη που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2022 σε ηλικία 59 ετών. Η Ελπίδα ήταν αθλήτρια μεγάλων αποστάσεων του Συλλόγου Βετεράνων Άρτας με πολλές διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, ήταν  ο άνθρωπος  ο οποίος οραματίστηκε, εμπνεύστηκε και τελικά  με πολλές δυσκολίες πραγματοποίησε τον πρώτο αγώνα το 2014, έχοντας ως σκοπό  οι αθλητές να γνωρίσουν  τον τόπο της τα Τζουμέρκα και ειδικότερα τον τόπο καταγωγής της , τον τόπο που αγάπησε….. τα Θεοδώριανα Άρτας.

Τα μέλη του ΣΔ Ιωαννίνων όπως κάθε χρόνο έδωσαν το παρόν σ’ αυτή την μεγάλη Αθλητική Οργάνωση με πολύ καλές αγωνιστικές παρουσίες όπου ξεχώρισε η επίδοση του Μιχάλη Ράρρα στα 10χλμ ο οποίος κατέλαβε την 1η θέση στην γενική κατηγορία με  επίδοση 58:10.

Ο ΣΔ Ιωαννίνων εύχεται στον σύζυγο της Ελπίδας και οργανωτή του αγώνα Χρήστο Μπαλτζώη να αντλεί δύναμη από το πάθος και την αγωνιστικότητα της Ελπίδας και κουράγιο σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής του.

Συγχαρητήρια έδωσε ο ΣΔΙ και στα μέλη του, τα οποία συμμετέχουν αγωνιστικά σε αγώνες δρόμου και βουνού και την καλοκαιρινή περίοδο.