Στη «μάχη» του κέντρου επικεντρώνονται στον ΠΑΣ

on .

PAS PROPONHSH 27 4 23

• Στο «Ζωσιμάδες» συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Η γιαννιώτικη ομάδα ανεβάζει ρυθμούς για αυτό  το δύσκολο παιχνίδι που και για τις δύο ομάδες έχει τον χαρακτήρα του τελικού.

Ο Θανάσης Στάικος θα προσπαθήσει να «δέσει» τον χώρο του κέντρου ώστε να υπάρχει πίεση στον αντίπαλο για να μη κατεβάζει εύκολα τη μπάλα και στις αντεπιθέσεις και στους χώρους που θα βρει ο ΠΑΣ να μπορέσει να κάνει τη ζημιά.

Σίγουρα το κλίμα που θα βρει η ομάδα στο γήπεδο της Νίκαιας δεν θα είναι ότι καλύτερο, ωστόσο αυτό θα πρέπει να πορώσει περισσότερο τους ποδοσφαιριστές ώστε να μπουν στον αγωνιστικό με δύναμη, πάθος και τσαμπουκά και να πάρουν το αποτέλεσμα που χρειάζεται ο ΠΑΣ.

Στην χθεσινή προπόνηση η οποία ήταν υψηλής έντασης ο Θανάσης Στάικος έδωσε έμφαση στην επιθετική τακτική και στις στημένες φάσεις σε άμυνα και επίθεση. Ο Καραχάλιος έκανε μόνο προθέρμανση και στη συνέχεια ατομικό με τον Ντουρουντό, ενώ ο Σούλης ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον πρόβλημα τραυματισμού και έκανε και αυτός ατομικό. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί στο ΠΕΑΚΙ με προπόνηση προσαρμογής, ρυθμού και αμυντικής τακτικής και μετά το τέλος της ο Στάικος θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αναχωρήσει οδικώς για την Αθήνα.

 Ο Φωτιάς «άρχοντας» του αγώνα

Ο Βασίλειος Φωτιάς από την Πέλλα ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα για την 5η αγωνιστική των Play Out που θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Απριλίου (19:15) στη Νίκαια. Βοηθοί του θα είναι ο Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ από την Ανατολική Αττική και Δημήτριος Βεργέτης από την Αργολίδα. Τέταρτος θα είναι ο Φώτης Πολυχρόνης από την Πιερία. Στο VAR θα βρίσκεται ο Ανδρέας Γκάμαρης με βοηθό τον Δημήτριο Σαμοΐλη, αμφότεροι της ΕΠΣ Αθηνών. Τέλος, παρατηρητής ορίστηκε ο Χρήστος Δαγκλής από τη Μακεδονία.