Γιορτή για τα Γιάννενα και φέτος το Run Greece

on .

SYNENTEYKSH TYPOY RUN GREECE

• Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τη διεξαγωγή του Run Greece στα Γιάννενα την Κυριακή 7 που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου. Οι αγώνες γίνονται σε συνεργασία με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Ιωαννιτών, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και τον μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης, την ERGO Ασφαλιστική.

Εκκίνηση – τερματισμός  στην Πλατεία Μαβίλη

Οι Αγώνες Δρόμου 5 χλμ. και 10 χλμ. έχουν κοινή εκκίνηση και τερματισμό επί της Πλατείας Μαβίλη. Η εκκίνηση για τα 10 χλμ. είναι προγραμματισμένη για τις 10 το πρωί και για τα 5 χλμ. στις 11:45 π.μ.  Στις 11:30 θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα παιδιών επί της οδού Διονυσίου Φιλοσόφου στο ύψος του Δώδεκα, με κατεύθυνση προς την πλατεία Μαβίλη και η διαδρομή ολοκληρώνεται (τερματίζει) κάτω από την Αψίδα Εκκίνησης-Τερματισμού των 5 & 10 χλμ. 

Κάλεσμα από τους διοργανωτές

Κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει και να πάρει μέρος στη μεγάλη γιορτή τρεξίματος που προβάλλει το αθλητικό ιδεώδες, απηύθυναν κατά τη χτεσινή συνέντευξη Τύπου εκπρόσωποι των φορέων που συνδιοργανώνουν το RUN GREECE στα Γιάννενα (ο αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Βασίλης Γοργόλης, ο β’ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Χρ. Παπαρούσης, ο ταμίας του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου Θ. Χρήστου, ο διευθυντής καταστήματος της ERGO Aσφαλιστικής Γ. Γρατσούνας). 

Ο τεχνικός ανάπτυξης - τεχν. σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ Β. Πλάτωνας αφού έδωσε λεπτομέρειες για τη διαδρομή, ανέφερε πώς οι εγγεγραμμένοι δρομείς των αγώνων θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους, στο 4ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων το Σάββατο 6 Μαΐου από τις 10.00 πμ. έως τις 8 μ.μ και όχι στο Ζωσιμάδες που είχε αρχικά ανακοινωθεί λόγω του αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αστ. Τρίπολης.

Εγγραφές γίνονται καθημερινά στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης  https://www.run-greece.gr/index.php/el/registration-ioannina και στο κιόσκι εγγραφών που λειτουργεί καθημερινά μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου.