Επιστρέφουν οι Τζίνο, Πήλιος εκτός οι Σόρια - Σ. Νίνης!

on .

PAS PROPONHSH 16 3 23

Με εντατικούς ρυθμούς, αλλά και πολλά προβλήματα και απουσίες συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του πρώτου αγώνα για τα Play Οut με αντίπαλο τη Λαμία που θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου (21:00) στο «Αθανάσιος Διάκος».

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε με 23 βαθμούς την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με απολογισμό 4 νικών, 11 ισοπαλιών και 11 ηττών. Η ομάδα της Ηπείρου μπαίνει με +6 στη διαδικασία των play out καθώς απέχει 6 βαθμούς από Λεβαδειακό και Λαμία. Ως γνωστόν, οι βαθμοί της κανονικής διάρκειας μεταφέρονται αυτούσιοι στα μίνι πρωταθλήματα κατάταξης.

Για τους Γιαννιώτες η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Λαμία θα δώσει μεγάλο πλεονέκτημα στον ΠΑΣ Γιάννινα τόσο ψυχολογικό όσο και βαθμολογικό για την παραμονή του στην κατηγορία.

Η χθεσινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο «Ζωσιμάδες» και τα προβλήματα ξεφυτρώνουν το ένα πίσω από το άλλο για τον Θανάση Στάικο εκεί που δεν το περιμένει. Τελευταίο πρόβλημα είναι ο τραυματισμός του Σωτήρη Νίνη που αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στη γάμπα και  δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο ματς με τη Λαμία προσθέτοντας ένα ακόμη πονοκέφαλο στον 42χρονο τεχνικό

Ο Παμλίδης μπορεί να ανεβάζει στροφές και να έβγαλε το χτεσινό πρόγραμμα πετυχαίνοντας μάλιστα και δύο γκολ στο δίτερμα αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος. Ανέτοιμος είναι ακόμα και ο αρχηγός Κόντε που δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση αλλά και οι δύο ποδοσφαιριστές θα είναι 100% για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Επιστρέφουν οι Πήλιος και Τζίνο που εξέτισαν την τιμωρία τους στο ματς με τον Άρη και ο Ροσέρο, ενώ μαζί με τους Νίνη, Παμλίδη και Κόντε στους απόντες στο παιχνίδι με τη Λαμία θα είναι και οι Παντελάκης, Καραχάλιος, Κιάκος και ο τιμωρημένος λόγω κίτρινων καρτών Σόρια.

Στη χθεσινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην ομαδική επιθετική τακτική σε απλή μορφή χωρίς αντίπαλο και στη συνέχεια παιχνίδι 11 εναντίον 11. Ο Θανάσης Στάικος προσπαθεί μέσα από διάφορες δοκιμές να βρει τους κατάλληλους έντεκα για το παιχνίδι με τη Λαμία μιας και οι απουσίες που υπάρχουν του έχουν δέσει τα χέρια.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί στο ΠΕΑΚΙ και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει οδικώς για τη Λαμία.

Το πρόγραμμα των τριών πρώτων αγωνιστικών των Play Out

Το πρόγραμμα των 3 πρώτων αγωνιστικών των Play Out γνωστοποίησε την Τετάρτη η Super League, οι οποίες θα γίνουν όλες Σάββατο, ενώ θα υπάρξει και η διακοπή λόγω των αγώνων της Εθνικής Ελλάδας με Γιβραλτάρ και Λιθουανία. Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα ξεκινήσει την προσπάθεια του για παραμονή στην κατηγορία το βράδυ του Σαββάτου (18/03) στις 21:00 με αντίπαλο τη Λαμία στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος». Μετά τη διακοπή για τους αγώνες του πρωταθλήματος θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ στο «Ζωσιμάδες» την Πρωταπριλιά και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΠΑΣ Γιάννινα:

1η αγωνιστική Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα 18 Μαρτίου 21:00

2η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 1 Απριλίου 19:30

3η αγωνιστική Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 8 Απριλίου 17:00

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας των Play Outs έχει ως εξής:

Σάββατο (18/03) 17:00 Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός

Σάββατο (18/03) 17:30 ΟΦΗ - Λεβαδειακός

Σάββατο (18/03) 19:30 Ατρόμητος - Ιωνικός

Σάββατο (18/03) 21:00 Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα