Ένα μήνα εκτός δράσης θα μείνει ο Ζ. Καραχάλιος!

on .

PAS PAOK 28 2 23

• Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα μετά το διήμερο ρεπό που είχαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Θανάση Στάικο να ξεκινάει την προετοιμασία για το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή 5 Μαρτίου (17:00) με αντίπαλο τον Βόλο.

Η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ αποδείχτηκε «Πύρρειος» αφού ο Θανάσης Στάικος καλείται να διαχειριστεί ουκ ολίγα προβλήματα που βγήκαν από αυτό το παιχνίδι.

Πρώτο και καλύτερο ο τραυματισμός του Ζήση Καραχάλιου ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις έχει θλάση δευτέρου βαθμού στον προσαγωγό και θα απουσιάσει τουλάχιστον για ένα μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Το αργότερο μέχρι την Πέμπτη ο 27χρονος Καρδιτσιώτης μέσος θα υποβληθεί σε μαγνητική όπου θα διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. 

Το δεύτερο πρόβλημα ακούει στο όνομα Κέβιν Ροσέρο. Ο 24χρονος Κολομβιανός επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από 2 μήνες λόγω της θλάσης που είχε στον μηριαίο, μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ωστόσο αισθάνθηκε ενοχλήσεις λίγο πιο κάτω από τον προηγούμενο τραυματισμό με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Το πρόβλημα του Ροσέρο φαίνεται ότι δεν είναι τόσο σοβαρό με τον Κολομβιανό να κάνει σήμερα ατομικό πρόγραμμα ωστόσο δεν θα προλάβει την αναμέτρηση της Κυριακή με τον Βόλο.

Χάνουν Άρη Τζίνο και Πήλιος

Δύο βασικά εργαλεία δεν θα έχει στην φαρέτρα του στο παιχνίδι με τον Άρη ο Θανάσης Στάικος αφού οι Τζίνο και Πήλιος δέχθηκαν την 4η κίτρινη κάρτα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής σε αυτό το παιχνίδι. Στο όριο καρτών βρίσκονται οι Εραμούσπε (6) αν δεχθεί κάρτα στο ματς με τον Βόλο ή τον Άρη θα λείψει για δύο παιχνίδια και ο Σόρια (3) ο οποίος αν δει κίτρινη κάρτα θα λείψει από ένα παιχνίδι.  

Ξεκίνησε η προετοιμασία για Βόλο

Με προπόνηση προσαρμογής με προθέρμανση 5-2, επιθετική τακτική χωρίς αντίπαλο και για όσους δεν αγωνίστηκαν από την αρχή στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είχε παιχνίδι 7 εναντίον 7 σε μικρό χώρο ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ για το ματς με τον Βόλο.

Ο Τσιντώτας έκανε πρόγραμμα αποθεραπείας, ο Παμλίδης για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του άρχισε τρέξιμο και οριακά μπορεί να προλάβει το ματς με τον Άρη και οι Ροσέρο και Μπιλμπάο έκαναν ατομικό. Ο Σόρια έβγαλε μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια αποχώρησε προληπτικά.

Απόντες ήταν οι τραυματίες Καραχάλιος, Παντελάκης, Κιάκος και Κόντε.

Με τον Βόλο επιστρέφουν οι Τζίμας ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής και ο Νίνης που δεν αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ λόγω ίωσης. Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι για αύριο στις 11 στο ΠΕΑΚΙ.