Δύσκολο το έργο του ΠΑΣ απόψε (7 μ.μ.) στο «Ζωσιμάδες» απέναντι στον ΠΑΟΚ

on .

PAS PAOK SHMATA

• Στην 24η στροφή έφτασε το πρωτάθλημα της Super League με τον ΠΑΣ Γιάννινα να αντιμετωπίζει σήμερα (7 μ.μ.) στο «Ζωσιμάδες» τον ΠΑΟΚ.

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την γιαννιώτικη ομάδα η οποία όμως δεν έχει την πολυτέλεια να διαλέγει πιο παιχνίδι θα χτυπήσει και πιο θα αφήσει μιας και χρειάζεται τους βαθμούς για να πάει στα play out με την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή και με την καλύτερη δυνατή διαφορά από τους διώκτες της.

Σε μια κίνηση ιδιαίτερου συμβολισμού η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε χθες βράδυ πως αρχηγός αποστολής στο σημερινό ματς με τους Θεσσαλονικείς θα είναι ο «στρατηγός» Χουάν Μοντέζ! Αναμφισβήτητα μια ωραία πρωτοβουλία συσπείρωσης αλλά συνάμα και αναγνώρισης στο πρόσωπο του Μοντέζ…

Τα προβλήματα για τον Θανάση Στάικο δεν λείπουν και σε αυτό το παιχνίδι αφού θα στερηθεί των υπηρεσιών του αρχηγού της ομάδας Νώντα Παντελάκη ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και η διάγνωση ήταν θλάση δευτέρου βαθμού στο δικέφαλο και θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα.

Εκτός αποστολής είναι οι Σωτήρης Νίνης ο οποίος ταλαιπωρήθηκε με ίωση από την Δευτέρα, έκανε ατομικό την Πέμπτη και χθες αλλά δεν ήταν έτοιμος για το σημερινό παιχνίδι και ο Παναγιώτης Τζίμας ο οποίος εκτίει την ποινή της μίας αγωνιστικής μιας και συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες. Αναλυτικά η αποστολή που ανακοίνωσε χθες ο τεχνικός του ΠΑΣ: Τσιντώτας, Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπoρταγκαράι, Μπακαδήμας, Τσιάβος, Ριένστρα, Τζίνο, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Λιάσος, Μορέιρα, Λώλης, Ροσέρο, Λέο, Φοφανά, Σταματελόπουλος και Μπάλαν. 

 Τα πλάνα του Στάικου

Το κενό του Παντελάκη στην άμυνα θα καλύψει ο Μπακαδήμας ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά στα παιχνίδια με Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης, ενώ ένας εκ των Λώλη, Σταματελόπουλου και  Φοφανά θα αντικαταστήσει τον Τζίμα με επικρατέστερο τον Σταματελόπουλο.

Μια πιθανή ενδεκάδα είναι Τσιντώτας, Σόρια, Πήλιος, Μπακαδήμας, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα, Μορέιρα, Σταματελόπουλος, Μπάλαν.

 Ο Ευαγγέλου σφυρίζει στο ματς

Ο Άγγελος Ευαγγέλου από την Αθήνα ορίστηκε από την ΚΕΔ να είναι ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης.

Βοηθοί του θα είναι ο Κωνσταντίνος Ψαρρής από τη Ζάκυνθο και ο Μιχαήλ Παπαδάκης από το Ηράκλειο ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Δημήτριος Μαλούτας από την Ημαθία.

Στο VAR θα είναι ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης από τη Μακεδονία και AVAR ο Δημήτριος Σαμοΐλης από την Αθήνα. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γεώργιος Τάπραντζης από την Αιτωλοακαρνανία.

Χωρίς Ολιβέιρα και Κοτάρσκι ο ΠΑΟΚ

Χωρίς τον Νέλσον Ολιβέιρα θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Πορτογάλο να νιώθει ενοχλήσεις και να τίθεται νοκ-άουτ.

Ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει επίσης, στον τιμωρημένο Ντόμινικ Κοτάρσκι, όπως και στους Λευτέρη Λύρατζη κι Αντρέ Βιεϊρίνια που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, αλλά και στους Γιάσμιν Κούρτιτς και Νίκολας Κουαλιάτα που δούλεψαν στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ είναι η εξής: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Κεντζιόρα, Μπαλωμένος, Σάστρε, Ίνγκανσον, Κάργας, Κουλιεράκης, Ρ. Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Φ. Σοάρες, Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ρικάρντο, Μπίσεσβαρ, Μπράντον, Τζίμας.