Πήραν το διπλό οι Θύελλες, έχασε έδαφος η Καστρίτσα

on .

MATS AGONISTIKIS

• Αγωνιστική δράση υπήρχε χτες στο ερασιτεχνικό με τη διεξαγωγή της 19ης αγωνιστικής και δεύτερης στον β’ γύρο της Α’ Ερασιτεχνικής. Η πρωτοπόρος Θύελλα Κατσικάς πέρασε σαν σίφουνας από το Κουτσελιό (0-5), ενώ στη δεύτερη θέση σκαρφάλωσε η Θύελλα Ελεούσας μετά τη νίκη της (0-2) επί του Κεφαλόβρυσου και την ισοπαλία του Αγρ. Καστρίτσας (2-2) στο Σταυράκι. 

Η Κατσικά καθάρισε το ματς στο Κουτσελιό από το πρώτο μέρος χάρη στα γκολ των Νικολάου, Γιαννάκη, Τσουμάνη, Γούλα και Πετρίδη.Με γκολ των Βελτσίστα και Καράσα η Θύελλα Ελεούσας κέρδισε το Κεφαλόβρυσο στο γήπεδο της Περιβλέπτου, ενώ απίστευτο ματς έγινε στο Σταυράκι στο δεύτερο μέρος. Ο Αγροτικός έχασε πέναλτι με τον Κλιτσινάρη, προηγήθηκε με 0-2 με γκολ των Γιαννιώτη και Κλιτσινάρη αλλά το Σταυράκι ισοφάρισε με γκολ των Ζιάρα και Κοντογιάννη (πεν). Σημαντική νίκη με 2-1 στη προσπάθεια που κάνει για την παραμονή πήρε η Κοσμηρά επί των Λογγάδων, ενώ νικηφόρα πέρασε η Πίνδος Κόνιτσας από την Αμφιθέα. Η Ανατολή πήρε τη νίκη με αντίπαλο την Αγία Μαρίνα, το Μέτσοβο επικράτησε με 2-3 στο γήπεδο της ΕΠΣ του Αετού Νήσου, ενώ στην ισοπαλία έμειναν Ηλίόκαλη και Νεοχωρόπουλο.

Τα αποτελέσματα: Κουτσελιό- Θύελλα Κατσικάς 0-5, Κεφαλόβρυσο –  Θύελλα Ελεούσας 0-2, Κοσμηρά- Λογγάδες 2-1, Αμφιθέα- Πίνδος Κόνιτσας 0-2, Ανατολή- Αγία Μαρίνα 1-0, Σταυράκι- Καστρίτσα 2-2, Ηλιόκαλη- Νεοχωρόπουλο 1-1, Νησί- Μέτσοβο 2-3, Χουλιαράδες- Δροσοχώρι (χτες βράδυ).