Με στόχο το διπλό κοντράρεται με τον Αστέρα ο ΠΑΣ Γιάννινα

on .

ASTERAS TRIPOLHS PAS SHMATA

 Με την επιστροφή των Τσιντώτα και Παντελάκη που θα τον ενισχύσουν και στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον απομακρύνει ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού ο ΠΑΣ Γιάννινα ταξίδεψε χτες στην Τρίπολη ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τον Αστέρα στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League. 

Ο Θανάσης Στάικος και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν τις δυσκολίες της σημερινής αναμέτρησης με τον 42χρονο τεχνικό να αναλύει με βίντεο στους παίκτες του τον τρόπο παιχνιδιού του Αστέρα και να τους εφιστά την προσοχή στον Ρετζίς και τον Μπαράλες που είναι δύο παίκτες οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη ζημιά ανά πάσα στιγμή.

Με Τσιντώτα και Παντελάκη

Ο ΠΑΣ ολοκλήρωσε χθες το πρωί την προετοιμασία του με προπόνηση προσαρμογής και αγωνιστικά παιχνίδια. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Στάικος ανακοίνωσε την 21μελή αποστολή που αναχώρησε οδικώς για την Τρίπολη.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Τσιντώτας, Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Μπορταγκαράι, Μπακαδήμας, Τζίμας, Τσάβος, Ριένστρα, Καραχάλιος, Λιάσος, Μορέιρα, Λώλης, Νίνης, Φοφανά, Σταματελόπουλος και Μπάλαν.

Τα πλάνα του Στάικου

Η επιστροφή των Τσιντώτα και Παντελάκη στο αρχικό σχήμα αλλά και η συμμετοχή του Τζίμα στη θέση του τραυματία Παμλίδη είναι οι τρεις αλλαγές που θα κάνει ο Θανάσης Στάικος όσον αφορά την ενδεκάδα σε σχέση με αυτή που παρέταξε στον αγώνα με τον Ιωνικό.

Μια πιθανή ενδεκάδα είναι η εξής: Τσιντώτας, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα, Μορέιρα (Λώλης), Τζίμας, Μπάλαν.

Ο Τσιμεντερίδης διαιτητής του αγώνα

Ο πρωτάρης στην Super League Σταύρος Τσιμεντερίδης από την Κοζάνη ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση Αστέρας τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα και είναι η πρώτη φορά φέτος που θα σφυρίξει παιχνίδι των Γιαννιωτών. 

Βοηθοί του Τσιμεντερίδη θα είναι οι Δημήτριος Σαμοΐλης και Μιχαήλ Νιδριώτης από την Αθήνα και τέταρτος ο Ανδρέας Γκάμαρης από την Αθήνα. Στο VAR θα είναι ο Ιωάννης Παπαδόπουλος από τη Μακεδονία και AVAR η Χρύσα Κουρομπίλια από τη Δυτική Αττική. Τέλος, παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Βασίλειος Τεροβίτσας από την Αιτωλοακαρνανία.

Πέμπτη μεταγραφή ο Ρουμάνος Ράντου

Στην εκπνοή των μεταγραφών για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές ήρθε χτες η τελευταία μεταγραφική κίνηση του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς αποκτήθηκε ο Ρουμάνος αριστεροπόδαρος αμυντικός Αντρέι Ράντου, ο οποίος θα είναι ο αντικαταστάτης του Γερμανοπολωνού Λουίς Ποζνάνσκι που ζήτησε να μείνει ελεύθερος.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Αντρέι Ράντου ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΣ. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Συνάντησα ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών, μια οικογένεια και πιστεύω όλοι μαζί θα δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο πως ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να τα πάει ακόμα καλύτερα».