Σήμερα αποφασίζει για σχήμα και τακτική ο Στάικος

on .

PAS PROPONHSH 16 2 23

• Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης που θα διεξαχθεί το Σάββατο (18/2-20:00) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Η γιαννιώτικη ομάδα έχει όλη την προσοχή της στραμμένη σε αυτό το παιχνίδι μιας και θα πρέπει να φύγει αλώβητη από την πόλη της Αρκαδίας έχοντας στις βαλίτσες της βαθμό ή βαθμούς (θα ήταν το ιδανικό σενάριο) στην προσπάθεια που κάνει για να πλασαριστεί σε μια καλή θέση που θα της δώσει το πλεονέκτημα των τεσσάρων εντός έδρας αγώνων στα play out.

Ο Θανάσης Στάικος παρακολούθησε στην τηλεόραση τον αγώνα του  Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ,  κρατώντας σημειώσεις για τον τρόπο παιχνιδιού και ανάπτυξης των Αρκάδων,  αναλύοντας το στους ποδοσφαιριστές του τονίζοντας τους  το πώς θα πρέπει ο ΠΑΣ να αντιμετωπίσει το δυνατά σημεία που έχει ο Αστέρας αλλά και το πώς θα χτυπήσει στις αδυναμίες που έχει η ομάδα της Τρίπολης.

Χθες το πρόγραμμα περιελάμβανε ομαδική αμυντική τακτική στην κεντρική ζώνη, ένα παιχνίδι παθητικής μορφής με τις κινήσεις της αμυντικής τακτικής και μετά τρία παιχνίδια 11 εναντίον 11 στην κεντρική ζώνη, δηλαδή από περιοχή σε περιοχή.

Απών προληπτικά ήταν ο Μορέιρα προκειμένου και αυτός να αποφορτιστεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια και αύριο θα μπει και πάλι στην τελευταία προπόνηση, ενώ κανονικά συμμετείχε και ο Σταματελόπουλος μιας και το σφίξιμο που ένιωσε στον προσαγωγό στην προπόνηση της Τετάρτης δεν ήταν κάτι σοβαρό. Ο Λεό δεν προπονήθηκε ούτε χθες λόγω της προγραμματισμένης εξέτασης που είχε να κάνει στο γόνατο και έτσι δεν υπολογίζεται για τον αγώνα στην Τρίπολη. Ατομικό έκανε ο Κόντε, ενώ εκτός είναι και οι τραυματίες Κιάκος και Παμλιδης. Η τελευταία προπόνηση θα γίνει σήμερα το πρωί και ακολούθως ο Θανάσης Στάικος θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αναχωρήσει οδικώς για την Τρίπολη.

Στην Αθήνα ο Ράντου για ιατρικές εξετάσεις 

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες ο 26χρονος Ρουμάνος αριστερός οπισθοφύλακας Αντρέι Ράντου ο οποίος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στην Αθήνα. Ο Ράντου αναμένονταν να έρθει χθες στα Γιάννινα όπου θα πραγματοποιήσει και εδώ κάποιες εξετάσεις και στη συνέχεια αν όλα πάνε καλά θα ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα η απόκτηση του.

Ο Τσιμεντερίδης «άρχοντας» στην Τρίπολη

Ο Σταύρος Τσιμεντερίδης από την Κοζάνη ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση Αστέρας τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα που θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου (20:00) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτριος Σαμοΐλης και Μιχαήλ Νιδριώτης από την Αθήνα και τέταρτος ο Ανδρέας Γκάμαρης από την Αθήνα.

Στο VAR θα είναι ο Ιωάννης Παπαδόπουλος από τη Μακεδονία και AVAR η Χρύσα Κουρομπίλια από τη Δυτική Αττική. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Βασίλειος Τεροβίτσας από την Αιτωλοακαρνανία.