Ανοίγει σήμερα η αυλαία της φάσης των «16» του Κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ

on .

KYPELLO EPSIP

• Αγωνιστική δράση σήμερα με τη διεξαγωγή πέντε αγώνων της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ηπείρου. Από τα σημερινά παιχνίδια ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Κεφαλόβρυσου με την Ανατολή που θα γίνει στο ενωσιακό γήπεδο «Στ. Τσανακτσής». Η πρωτοπόρος της Α’ Κατηγορίας Θύελλα Κατσικάς αντιμετωπίζει στο γήπεδο των Σερβιανών τον Ήφαιστο Αβγού, ομάδα Γ’ Ερασιτεχνικής. Αμφίρροπο αναμένεται να είναι το παιχνίδι της Κοσμηράς με το Δροσοχώρι δυο ομάδες που ισοβαθμούν στο πρωτάθλημα, ενώ η Θύελλα Ελεούσας υποδέχεται την Αμφιθέα. Τέλος, το Ασβεστοχώρι που αγωνίζεται στη Β’ Ερασιτεχνική, φιλοξενεί το Κουτσελιό, περσινό φιναλίστ του θεσμού.

Οι αγώνες είναι νοκ άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, η πρόκριση στα προημιτελικά θα κριθεί στα πέναλτι.

Το πρόγραμμα: Σήμερα, 3 μ.μ. Ασβεστοχώρι- Κουτσελιό: Μπούμπας (Αρβανίτης- Τσιάρας), Κοσμηρά- Δροσοχώρι:Μπόσιας (Ευαγγέλου- Χάλκης), Ήφαιστος Αβγού- Θύελλα Κατσικάς: Διαμαντόπουλος (Γατσόμαλος- Ραβάνογλου). 5 μ.μ. Θύελλα Ελεούσας- Αμφιθέα: Χατζηπαναγιώτου (Διαμάντης Δ.- Σιώμος/Γκίζας), 5.30 μ.μ. Κεφαλόβρυσο- Ανατολή: Φίτσας (Θανασιάς- Παπαλαζάρου). 01/02 Χουλιαράδες- Καστρίτσα, Πεντέλη- Νησί. 08/02 Πίνδος Κόνιτσας- Αλμυρός Βουνοπλαγιάς.