Σε δύσκολες γηπεδικές συνθήκες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Ξεκίνησε χθες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου (20:30) για την 19η αγωνιστική της Super League.

Η γιαννιώτικη ομάδα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και τα θετικά αποτελέσματα που πήραν οι ΟΦΗ (0-0 με ΠΑΟΚ), Λαμία (1-1 με Ατρόμητο) και Λεβαδειακός  θα πάει στο Αγρίνιο προκειμένου να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα από την οποία στον πρώτο γύρο  είχε γνωρίσει βαριά εντός έδρας ήττα με 1-4. 

Η προετοιμασία ξεκίνησε με δυσκολίες όχι αγωνιστικές αλλά καιρικές μιας και η βροχή που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο μέρες στα Γιάννενα έχει κάνει ακατάλληλα για προπόνηση τα γήπεδα στο ΠΕΑΚΙ και αυτό βέβαια δεν συμβαίνει για πρώτη φορά και μάλλον δεν θα είναι ούτε και η τελευταία.

Ο Θανάσης Στάικος δούλεψε την ομαδική αμυντική τακτική σε παθητική μορφή για όσους αγωνίστηκαν με τον Παναθηναϊκό και όσοι δεν αγωνίστηκαν έπαιξαν παιχνίδι 8 εναντίον 8 με δύο τερματοφύλακες σε περιορισμένο χώρο.

Εκτός από τους Ροσέρο, Κόντε και Μπιλμπάο (έχει μπει σε κάποια κομμάτια της προπόνησης αλλά ο χρόνος επιστροφής του δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη) όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του 42χρονου προπονητή

Από την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό θα απουσιάσει ο Μορέιρα ο οποίος έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής σε αυτό το παιχνίδι.

Η σημερινή προπόνηση είναι στις 11 στο «Ζωσιμάδες». 

Σε απολογία ο ΠΑΣ

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο ΠΑΣ Γιάννινα κλήθηκε σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι που έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Ο λόγος που κλήθηκε η γιαννιώτικη ομάδα είναι ότι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα από την κερκίδα ΕΝΑΣ ανεγκέφαλος έβριζε τον προπονητή του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα ο παρατηρητής της Super League να καταγράψει το γεγονός και σήμερα έφτασε η κλήση σε απολογία.

 Αναλυτικά: ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: “Βάσει των αναφερομένων στο από 15/1/2023 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 15/1/2023 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”, στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.