«Τρίποντο Ζωής - Από την Αμερική στην Σμύρνη ένα δαχτυλίδι δρόμος»

on .

NTOUGIAS BIBLIO

• Έτοιμη είναι η νέα συγγραφική δουλειά του Νίκου Ντούγια. Πρόκειται για το βιβλίο, «Τρίποντο Ζωής - Από την Αμερική στην Σμύρνη ένα δαχτυλίδι δρόμος». Είναι η αυτοβιογραφία του συγγραφέα την εποχή που ως έφηβος μπασκετμπολίστας ξεκινούσε ένα ταξίδι κυνηγώντας το όνειρο του στα παρκέ της Αμερικής. 

Το βιβλίο προλογίζει η Ζήνα Κουτσελίνη, και θα θα διατεθεί στην παρουσίαση που θα κοινοποιηθεί σύντομα και στην συνέχεια σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία της χώρας. Ο συγγραφέας αναφέρει πώς ξεκίνησε από ένα μικρό χωριό της πόλης των Ιωαννίνων, για να κυνηγήσει το όνειρο του στην μακρινή Αμερική.Με θάρρος και αυτοπεποίθηση αλλά κυρίως υπηρετώντας τις υψηλές ηθικές αξίες, την άμιλλα και την αγωνιστικότητα.

Πολλές διακρίσεις...

Οι διακρίσεις που κέρδισε ο Νίκος Ντούγιας σημαντικές: Πρωταθλητής Αμερικής με την ομάδα του κολεγίου του, πρώτος Έλληνας αθλητής που αγωνίστηκε ποτέ σε επαγγελματικό πρωτάθλημα στην Τουρκία και συμμετοχή σε αρκετές Ευρωπαϊκές ομάδες σε χώρες όπως η Ισπανία, Ρωσία, Γερμανία, Ιρλανδία. Αυτές τις αξίες διδάσκει και σήμερα στην ακαδημία του στα Ιωάννινα.