Κ17 ΠΑΣ Γιάννινα- ΠΑΟΚ 1-2

on .

K17

Σε εξ΄ αναβολής παιχνίδι για την 1η αγωνιστική η Κ17 γνώρισε την ήττα 1-2 από τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Γιάννη Λώλη πάλεψε για ένα ημίχρονο που μπορεί να μην είχε τις ευκαιρίες απέναντι στον ΠΑΟΚ αλλά κατάφερε να πάει ισόπαλη στα αποδυτήρια, όμως στο δεύτερο η ανωτερότητα των φιλοξενούμενων ήταν εμφανής και δίκαια πήραν τη νίκη.

Το 0-1 έγινε στο 16΄ με τον Χατσίδη να εκμεταλλεύεται λάθος διώξιμο του Ντούκα με το κεφάλι η μπάλα του στρώθηκε μπροστά και με μονοκόμματο σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Αναγνωστόπουλου. Ο ΠΑΟΚ στο 42΄είχε δοκάρι σε σουτ του Πολιτάκη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 45΄με τον Πλασκασοβίτη να κάνει ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ η μπάλα βρήκε σε παίκτη του ΠΑΟΚ και κατέληξε στα δίχτυα. Σουτ του Καλαϊτσίδη στο 66΄η μπάλα βρήκε για δεύτερη φορά το δοκάρι της εστίας του Αναγνωστόπουλου.

Το 1-2 έγινε στο 74’ όταν μετά από αλλεπάλληλα σουτ των παικτών του ΠΑΟΚ και κόντρες στα πόδια παικτών του  ΠΑΣ η μπάλα έφτασε στον Παπαγεωργίου που την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το τελικό 1-2.

Διαιτησία: Βλάχος (Τσιάρας-Διαμαντόπουλος).

ΠΑΣ Γιάννινα: Αναγνωστόπουλος, Ρίζος (82΄Σαούγκος), Κατσαούνος, Παππάς, Ντούκας, Λούπας, Μυρόγλου,  Σπύρου (46΄Καλαμπόκης), Βάσσης (82΄Ναυρόζογλου), Κόντος (76΄Ντώνος), Πλασκασοβίτης (49΄λ.τρ. Οικονόμου).

ΠΑΟΚ: Τσιντόλης, Κούπενος, Πολυκράτης (57΄Βυρσοκίνος), Τσιτσίκας, Πανικίδης, Παπαγεωργίου, Τσομπάνης (64΄Μπάκας), Καλαιτσίδης, Χατσίδης, Καραιωάννου (85΄Κεσίδης), Πολιτάκης (57΄Μύθου).