Πρωτοχρονιά στο γήπεδο θα κάνουν στον ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS GIANNINA SHMA

• Με δύο ισοπαλίες, με Ολυμπιακό εντός και Λαμία εκτός, αποχαιρετάει το 2022 ο ΠΑΣ Γιάννινα, μια χρονιά που του αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση.

Η γιαννιώτικη ομάδα είχε καταπληκτική πορεία από τις αρχές του 2022 μέχρι που τελείωσε το πρωτάθλημα όπου και μπήκε στα play off, όμως ήρθε η νέα σεζόν όπου με το τέλος της 15ης αγωνιστικής βρίσκεται να δίνει μάχη για τη σωτηρία της.

Εκτός μάχης ο Ροσέρο για ένα μήνα

Ο ΠΑΣ δεν έφυγε αλώβητος από το παιχνίδι με τη Λαμία αφού αποχώρησε τραυματίας ο Κέβιν Ροσέρο με τα νέα να μην είναι ενθαρρυντικά.

Οι φόβοι για θλάση του Ροσέρο δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν αργά χθες το βράδυ με την διάγνωση να κάνει λόγο για θλάση δεύτερου προς τρίτου βαθμού και να μένει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων από 4 έως 6 εβδομάδες. Ο Κολομβιανός θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια με ΑΕΚ, Λεβαδειακό, Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό και Ατρόμητο σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος για τον ΠΑΣ Γιάννινα που βλέπει να χάνει ένα σημαντικό γρανάζι στην προσπάθεια που κάνει για τη σωτηρία.

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις με την έλευση της νέας χρονιάς φέρνουν τον ΠΑΣ Γιάννινα αντιμέτωπο με την ΑΕΚ στο «Ζωσιμάδες».  Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μιας και η Ένωση είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα και αυτό το δείχνουν και τα αποτελέσματα.

Ο Θανάσης Στάικος χθες έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς αλλά και ανήμερα υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση στις 11 το πρωί στο ΠΕΑΚΙ, ενώ για τη Δευτέρα η προπόνηση είναι το μεσημέρι.

Ο 42χρονος προπονητής μετά το παιχνίδι με τη Λαμία δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια να επιλέγει ποιον αντίπαλο θα «χτυπήσει» και ποιον όχι και χρειάζεται ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ.

Την Τρίτη η απόφαση της έφεσης

Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου θα βγει η απόφαση της έφεσης που έχει κάνει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κατά της πρωτόδικης απόφασης του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου όπου είχε τιμωρήσει τη γιαννιώτικη ομάδα με ποινή 2 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και 66.000 ευρώ πρόστιμο για τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό.

Εκείνη την ημέρα ο ΠΑΣ υποδέχεται την ΑΕΚ και αυτό το παιχνίδι θα το δώσει κεκλεισμένων των θυρών μιας και η απόφαση, όποια και αν είναι, θα μετρήσει από το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.