Πότε θα πιστωθούν οι συντάξεις Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου

on .

SYNTAKSIOYXOS ATM

• Με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΜΚΑ, για αποφυγή συνωστισμού θα καταβάλει και πάλι το ΙΚΑ τις συντάξεις Δεκεμβρίου. Συγκεκριμένα, οι συντάξεις θα καταβληθούν την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9 και την Τρίτη 29 Νοεμβρίου για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8).

Ο ΟΑΕΕ, ο ΟΓΑ, το ΕΤΑΑ μη μισθωτών και το ΝΑΤ θα καταβάλλουν τις συντάξεις Δεκεμβρίου την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου. 

Από την άλλη, το Δημόσιο θα πληρώσει συντάξεις την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9) και την Τρίτη 29 Νοεμβρίου (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8).

Τα υπόλοιπα ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις Δεκεμβρίου όπως το Δημόσιο και το ίδιο ισχύει και για τις προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

 Η πληρωμή επικουρικών 

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με την Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων να γίνεται στην ίδια ημερομηνία σε μόνιμη βάση.

Για τον Ιανουάριο οι συνταξιούχοι των ταμείων ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΔΕΗ θα πληρωθούν την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου. Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, με ΑΜΚΑ που λήγει σε 1,3,5,7,9, θα πληρωθούν την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, ενώ όσων το ΑΜΚΑ λήγει σε 0,2,4,6,8, θα πληρωθούν την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου.