Κ19 ΠΑΟΚ- ΠΑΣ Γιάννινα 4-1

on .

19

Την ήττα με σκορ 4-1 από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη γνώρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αν και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΣ να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 0-1, ο ΠΑΣ κατάρρευσε στην επανάληψη και υπέκυψε στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ, ο οποίος και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους γηπεδούχους, με τον Σμυρλή να πλασάρει εντυπωσιακά και να αποκρούει ο Βρακάς εντυπωσιακά. Στο 30ο λεπτό ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ με τον Πάνο να φεύγει από τα δεξιά και να πασάρει στον Μόσχο, όπου σε κενή εστία έκανε το 1-0. Λίγο πριν βγει το ημίχρονο, ο Βρακάς απέκρουσε εντυπωσιακά τη μπάλα σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σμυρλή. Η ισοφάριση για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 53’. Ο Σνάουτσνερ έκοψε τη μπάλα, έπαιξε γρήγορα για τον Γκούμα, όπου έδωσε τη μπάλα στον Σμυρλή που σκόραρε με πλασέ για το 1-1. Στο 72ο λεπτό ήρθε το 2-1 για τον ΠΑΟΚ, με τον Γκούμα να εκτελεί το κόρνερ και τον Φίλων να παίρνει την κεφαλιά, ενώ δώδεκα λεπτά αργότερα ο Γκιτέρσος βγήκε από τα δεξιά και με όμορφο πλασέ έκανε το 3-1. Το τελικό 4-1 ήρθε στο 91ο λεπτό με τον Τσίκο να εκτελεί το κόρνερ και τον Φίλων να παίρνει ξανά τη κεφαλιά για το τελικό σκορ.

Διαιτησία: Παπαδόπουλος (Αγγελόπουλος - Τσακιρόπουλος)

ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης (77΄ Σινανάι), Φίλων, Πασαχίδης, Σνάουτσνερ, Σμυρλής, Ρουμιάντσεβ (46΄ Τσίκος), Τζίμας (88΄ Αδάμ), Καλόγηρος (46΄ Γκούμας), Κουλούρης (34′ Γκιτέρσος).

ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Νταφούλης (71’ Αθανασίου), Ναούμης, Ντώνος (64’ Καφενζής), Γιαλεδάκης, Γερονικολός, Μόσχος (78’ Νίτας), Λώλης (78’ Τσίτας), Φερεντίνος (64’ Βλέτσας), Κύρκος, Πάνος.