Καταλήγει στην ενδεκάδα για ΠΑΟΚ ο Θαν. Στάικος

on .

PAS PROPONHSH 3 11 22

• Συνεχίστηκε χθες το πρωί και ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του αυριανού (5/11 - 9 μ.μ.) αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η γιαννιώτικη ομάδα καλείται να δώσει μέσα σε χρονικό διάστημα οκτώ ημερών τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια αρχής γενομένης με τον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια εκτός με τον Βόλο (11/11) και ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται εντός έδρας με τον Άρη (14/11). 

Το τρίποντο με τον Αστέρα Τρίπολης έδωσε μια βαθμολογική ανάσα στον ΠΑΣ, αλλά αυτό δεν θα σημαίνει αν οι παίκτες του Θανάση Στάικου στα επόμενα παιχνίδια δεν πάρουν βαθμό-ους.

Προβλήματα για τον 42χρονο προπονητή αρκετά. Οριστικά δεν υπολογίζει και τον Ζήση Καραχάλιο ο οποίος παρά τη θέληση που είχε για να αγωνιστεί δεν μπόρεσε να μπει στις προπονήσεις μιας και η κάκωση στον δικέφαλο που αποκόμισε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ανάγκασε το ιατρικό επιτελείο να ανάψει κόκκινο στη συμμετοχή του. Εκτός είναι λόγω τραυματισμών και οι Κιάκος, Ριένστρα καθώς και ο Τζίμας που είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ και υπάρχει συμφωνία να μην αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι. Όσον αφορά το ποιοι θα τους αντικαταστήσουν, αυτοί θα είναι οι Λιάσος και Λώλης.

Η χθεσινή προπόνηση περιελάμβανε δουλειά στην αμυντική τακτική, αγωνιστικά παιχνίδια και στο τέλος έγινε δίτερμα. Απουσίαζε ο Αθανασίου που έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης ενώ κανονικά συμμετείχε ο Σούλης.

Ο Θανάσης Στάικος προσανατολίζεται να ξεκινήσει στην Τούμπα με ένα σφιχτό σχηματισμό όπως είχε κάνει και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για να δυσκολέψει τον αντίπαλο του να φτάσει στην περιοχή.

 Ο Περράκης «άρχοντας» του αγώνα

Ο Κωνσταντίνος Περράκης από την Αθήνα ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα που θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου (9:00 μ,μ.) στο γήπεδο της Τούμπας.

Βοηθοί του θα είναι οι Ιορδάνης Απτόσογλου από την Αθήνα και Γεώργιος Χριστάκογλου από την Χαλκιδική και τέταρτος ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης από την Χαλκιδική. Στο VAR θα είναι ο Γεώργιος Τζοβάρας από τη Φθιώτιδα και AVAR ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου από την Αρκαδία.

Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι η Ελένη Λαμπαδαρίου από την ΚΕΔ.

 Υποψήφιος για παίκτης του μήνα ο Μπάλαν

Βαθμούς - χρυσάφι έχει δώσει στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ρουμάνος επιθετικός Κλαούντιου Μπάλαν και αυτό τον έφερε να είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για παίκτης του μήνα Οκτωβρίου στη Super League. Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου και ώρα 12:00. 

Οι υποψήφιοι Player Of The Month Οκτωβρίου είναι οι ακόλουθοι:

1/ Λ. Γκαρσία-ΑΕΚ

2/ Τ. Τσοκάνης-Βόλος

3/ Ν. Σιμόν-Λαμία

4/ Χ. Ροντρίγκες-Ολυμπιακός

5/ Μπερνάρ-Παναθηναϊκός

6/ Ν. Καρέλης-Παναιτωλικός

7/ Κ. Μπάλαν-ΠΑΣ Γιάννινα