«Τρέχει» να προλάβει για τον ΠΑΟΚ ο Καραχάλιος

on .

PAS PROPONHSH 2 11 22

• Με πρωινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ ξεκίνησε χθες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης θα πάει στη Θεσσαλονίκη με ανεβασμένη την ψυχολογία αλλά και με προβλήματα που ο Θανάσης Στάικος θα κληθεί να βρει τις ενδεδειγμένες λύσεις μέσα από τις προπονήσεις.

Σε προηγούμενα ρεπορτάζ είχαμε γράψει ότι ο Καραχάλιος δεν θα αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι μιας και έχει κάκωση στον τετρακέφαλο ωστόσο ο Καρδιτσιώτης χαφ το παλεύει για να προλάβει να κάνει έστω δύο προπονήσεις και να είναι στη διάθεση του Στάικου ενώ απών είναι και ο Κιάκος, αλλά και ο Ριένστρα. Στους απόντες προστίθεται και ο Παναγιώτης Τζίμας μιας και υπάρχει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ να μην αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι οπότε καταλαβαίνει κανείς ότι στη μεσαία γραμμή και στα χαφ δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα. Όσον αφορά την χθεσινή προπόνηση αυτή περιελάμβανε παιχνίδια μικρού χώρου για όσους δεν αγωνίστηκαν από την αρχή στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και επιθετική τακτική σε απλή μορφή για όλους χωρίς αντίπαλο. Στα θετικά είναι η επιστροφή του Σταματελόπουλου ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. 

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από δύο άσχημα για αυτόν αποτελέσματα, εντός έδρας  ισοπαλία 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης και την ήττα εκτός έδρας 2-0 από την ΑΕΚ και θέλει το οπωσδήποτε τη νίκη γιατί έχει μείνει πίσω στον βαθμολογικό πίνακα.

Σενάρια για Κάργα

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να είναι τον Ιανουάριο αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις και αυτό το ανέφερε και ο Θανάσης Στάικος στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ένα από τα σενάρια που κυκλοφορούν είναι η επιστροφή με μορφή δανεισμού του Γιάννη Κάργα από τον ΠΑΟΚ στον οποίο μεταγράφηκε το καλοκαίρι από τον ΠΑΣ.

Ο κεντρικός αμυντικός δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Λουτσέσκου και αν αυτό το σενάριο επαληθευτεί θα είναι μια πολύ σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΣ.

Από εκεί και πέρα ο Στάικος έχει ζητήσει από τον Χριστοβασίλη μέσα στη διακοπή του ενός μήνα για το  Μουντιάλ να γίνουν οι μεταγραφές που χρειάζεται η ομάδα ώστε να μπορούν να είναι στα Γιάννινα να δουλέψουν αυτό το μήνα για να είναι έτοιμοι την 1η Ιανουαρίου.  Ο Θανάσης Στάικος μετά το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Άρη θα δώσει μια εβδομάδα άδεια στους παίκτες του και στη συνέχεια μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει μια μίνι προετοιμασία με προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια.

Αντιντόπνιγκ κοντρόλ για 4 παίκτες του ΠΑΣ

Στο ΠΕΑΚΙ βρέθηκαν χθες το πρωί άνθρωποι από τον Εθνικό Οργανισμό Καταπολέμησης Ντόπινγκ και πραγματοποίησαν έλεγχο αντιντόπινγκ κοντρόλ σε τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα.