Αήττητοι προχωρούν Καστρίτσα, Κόνιτσα και Κόνιτσα

on .

MATS AGONISTIKIS

Θύελλα ανατροπών, Χουλιαράδες - Κατσικά 2-3

Τη δεύτερη ανατροπή μέσα σε τρεις μέρες κατάφερε να κάνει η Θύελλα Κατσικάς η οποία αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ 1-0 και 2-1 από τους Χουλιαράδες στο τέλος πήρε τη νίκη με 2-3 και είναι αήττητη μετά από τρεις αγωνιστικές σε αντίθεση με τους Χουλιαράδες που γνώρισαν την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.Ήταν ένα παιχνίδι δυνατό με πολλές φάσεις εκατέρωθεν.Μόλις στο 6’ο Ζιώγας με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Πύρτσιο αυτός έκανε το πλασέ με τον Διαμάντη να αποκρούει σωτήρια. Στο 9’ ο Πρινέας είπε όχι σε σουτ του Κακαράντζα.

Οι Χουλιαράδες άνοιξαν το σκορ στο 21, όταν  ο Ζιώγας βρήκε τον Πύρτσιο και αυτός με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Διαμάντη κάνοντας το 1-0. Στο 33’ ήταν άστοχο το σουτ του Γιωτάκη και στο 35’ σε σουτ του του Πύρτσιου απέκρουσε ο Διαμάντης.  Ο Πρινέας στο 37’ απέκρουσε σε σουτ του Κολιούση και στο 42’ η Θύελλα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μελιγγιώτη από τον Κουτσάφτη. Το εκτέλεσε ο Κολιούσης στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Μεγάλη ευκαιρία για την Κατσικά στο 53’ με τον Σκανδάλη να κάνει το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και τον Πρινέα να πραγματοποιεί την απόκρουση του αγώνα. Στο 56’ οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Πανούση και κεφαλιά του Καλογερόπουλου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Διαμάντη. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των παικτών του Δημητρίου η Κατσικά στο 57’ ισοφάρισε σε 2-2 με σουτ του Παππά και αφού πρώτα η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο αλλάζοντας πορεία.

Η ολική ανατροπή στο σκορ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 65’ με σουτ του Κακαράντζα(2-3).  Στο 67’ ο Πρινέας απέκρουσε σωτήρια σε πλασέ του Καζαντσίδη και στο 70’ ο Διαμάντης είχε απάντηση σε σουτ του Πύρτσιου αλλά και του Μπεζάτι. Άστοχο ήταν το σουτ του  Πολυχρόνη στο 78’ και στο 82’ σε σουτ του Σκανδάλη η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Στο 90’ ο Ζιώγας από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με τους αμυντικούς της Κατσικάς να διώχνουν επάνω στη γραμμή.

Διαιτησία: Ζαμπαλάς (Κωνσταντίνου, Θανασιάς)

Χουλιαράδες: Πρινέας, Συμεωνίδης, Τσίρης, Καλογερόπουλος, Τζουρμανάς, Ράπτης (75΄ Ζώνιος), Κουτσάφτης (75΄ Τσόδουλος), Πανούσης (67΄ Παπανικολάου), Πύρτσιος, Γιωτάκης (60΄ Ζιώγας Σ.), Ζιώγας (60΄ Μπεζάτι)

Κατσικά: Διαμάντης, Κολιούσης, Μελιγγιώτης, Νικολάου, Μπίζιος, Πολυχρόνης, Σκανδάλης (82΄ Τσουμάνης), Παππάς, Κακαράντζας (90΄ Πάνος), Κατσίφας (90΄ Κωνσταντινίδης), Καζαντσίδης (75΄ Γιαννάκης).

* * * 

KOYTSELIO

Κουτσελιό - Μέτσοβο 4-1

Με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Κουτσογιάννη που πέτυχε τέσσερα γκολ, το Κουτσελιό επικράτησε με 4-1 του ΠΑΣ Μετσόβου και διπλασίασε τις νίκες στο πρωτάθλημα. 

Το απουσιολόγιο του προπονητή Πέτρου Κοντοδήμα ήταν ασφυκτικά γεμάτο, καθώς έλειπαν αρκετοί παίκτες για διάφορους λόγους, ενώ είχε μόλις 11 παίκτες στη διάθεσή του. Μετά από ένα κακό πρώτο εικοσάλεπτο, το Κουτσελιό προηγήθηκε στο 21’ όταν σε σέντρα από αριστερά του Άρη Δάσκαλου, ο Κουτσογιάννης με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Το Κουτσελιό  διπλασίασε τα τέρματά του στο 47’ και πάλι με κεφαλιά του Κουτσογιάννη ύστερα από σέντρα που έγινε από δεξιά από τον Άρη Δάσκαλο, βάζοντας γερές βάσεις νίκης. Στο 61’ ο Διαμάντης απέκρουσε εντυπωσιακά σε εκτέλεση φάουλ του Γκρέμου. Οι γηπεδούχοι κλείδωσαν τη νίκη στο 73’, όταν ο Φαρμάκης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κουτσογιάννης με κεφαλιά έκανε το 3-0. Στο 75’ οι Μετσοβίτες κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Γκρέμου από τον Κρανά. Ο Κέντρος εκτέλεσε εύστοχα, μειώνοντας σε 3-1. Στο 80’ το Κουτσελιό κέρδισε πέναλτι σε σπρώξιμο του Κέντρου στον Κούτλα. Ο Κουτσογιάννης εκτέλεσε εύστοχα για το 4-1, βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο ματς.

Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Λιόντος - Τσάντας)

ΠΑΟ Κουτσελιού (Σπύρος Τασιούλας): Διαμάντης, Τσακανίκας, Ναυρόζογλου, Φαρμάκης (87’ Καμπότας), Κρανάς, Μπλέτσας (76’ Κούτλας Χ.), Δάσκαλος Αρ. (87’ Τσαρπέλας), Κακαράντζας Μ., Κουτσογιάννης (82’ Κακαράντζας Αλ.), Δάσκαλος Ι. (82’ Τότσικας), Ανανιάδης.

ΠΑΣ Μετσόβου (Πέτρος Κοντοδήμας): Κάτσενος Μ., Κέντρος, Γκρέμος, Μπαλιούσκας, Ζιάβρος, Κάτσενος Ε., Σιούτας, Χύσο, Μούστο, Παίλας, Τσιώνης.

* * * 

ELEOYSA

Θύελλα Ελεούσας - Νεοχωρόπουλο 2-1

Έστω και δύσκολα η Ελεούσα πήρε τη νίκη με 2-1 από το Νεοχωρόπουλο. 

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μανώλη Σκούφαλη πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο το Νεοχωρόπουλο ήταν αυτό που στο 13΄πέτυχε γκολ με τον Γιαννέτα μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Ζήκου αλλά ο βοηθός υπέδειξε τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ. 

Η Ελεούσα άνοιξε το σκορ στο 23΄όταν ο Παπαρούνας εκτέλεσε κόρνερ και ο Βάσιος στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 25’ το Νεοχωρόπουλο πέτυχε γκολ με το  Πεπόνη αλλά και πάλι ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Το 2-0 έγινε στο 32’ με τον Πότση να κάνει το σουτ η μπάλα βρήκε σε πόδι αμυντικού άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Βάσιου.

Ο Νούγιας στο 43’ έκανε το σουτ ο Βάσιος απέκρουσε τη μπάλα και αυτή βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Σουτ του Νούγια στο 49΄ μπλόκαρε τη μπάλα ο Βάσιος. Ο Σκαργιώτης στο 54’ έκανε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή της Ελεούσας όμως ο Κεφάλας μπλόκαρε τη μπάλα.

Σουτ του ραγιά στο 65΄έξω από τη μεγάλη περιοχή μπλόκαρε ο Βάσιος. Στο 78΄μείωσε το Νεοχωρόπουλο σε 2-1 με καταπληκτικό σουτ του Λούζη έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Τσάντας-Αλεξίου).

Θύελλα Ελεούσας: Κεφάλας, Μαρμούτας (92΄Κερασιώτης), Καράσας, Πότσης, Νάσιος, Μαλλάτος, Ρίζος (71΄Οικονόμου), Μουχάνης (46΄Ραγιάς), Νούγιας (67΄ Βελτσίστας), Παπαρούνας, Λάμα.

Νεοχωρόπουλο: Βάσιος, Μαραγκός, Ζήκος (46΄Σκαργιώτης), Βελογιάννης (70΄Λούζης), Κασιμόπουλος, Μπαλαντάνης, Πεπόνης, Λαλάι (66΄Τρομπούκης), Τέγος, Μπουκουβάλας (46΄Οικονόμου), Γιαννέτας (63΄Κασσαράς)

* * * 

AMFITHEA

Αμφιθέα - Καστρίτσα 1-3

Έβαλε δύσκολα η Αμφιθέα στην Καστρίτσα για 80΄, ωστόσο η ομάδα του Βασίλη Σιαφάκα πήρε τη νίκη με 1-3 και συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα μέτριο παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να έχουν μεν την κατοχή της μπάλας αλλά να μην απειλούν ιδιαίτερα την εστία του Γκουγιάννου. Οι φιλοξενούμενοι είδαν στο 26’ τον διαιτητή μετά από υπόδειξη του βοηθού να αποβάλλει με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Παπαδόπουλο διότι εξύβρισε τα Θεία. 

Παρά την αποβολή στο 35΄η Καστρίτσα είχε μια εκτέλεση φάουλ του Σταμούλη με τον Γκουγιάννο να αποκρούει. Πέρα από αυτό το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να προσφέρει κάτι άλλο.

Στο ίδιο τέμπο και ρυθμό ήταν και το δεύτερο ημίχρονο με την Καστρίτσα να είναι μπροστά και να προσπαθεί να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων. 

Στο 68΄ σε εκτέλεση φάουλ του Σταμούλη, πήρε την κεφαλιά ο Νικολάου, απέκρουσε τη μπάλα ο Γκουγιάννος.

Στο 78΄ η Καστρίτσα άνοιξε το σκορ με τον Γιαννιώτη.Άμεση η απάντηση από τους γηπεδούχους και ισοφάριση στο 80΄με τον Βλαχόπουλο.

Στη συνέχεια η Αμφιθέα έμεινε και αυτή με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μίτος.

Ο Νικολάου στο 86’ με σουτ δίνει εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ για την Καστρίτσα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Αλεξίου. 

Το εκτέλεσε ο Νικολάου στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 1-3.

Διαιτησία: Χριστοφορίδης (Γκέλης-Τσιάρας).

Αμφιθέα: Γκουγιάννος, Μπαρούτας, Πιλιαφάς Κ., Πιλιαφάς Σ., Καραγιάννης, Μίτος, Κίτος, Αδάμ (87΄Τσουμάγκας), Σδούκος, Κολόκας (47΄Βλαχόπουλος), Ανδρέου.

Καστρίτσα: Κυρικλίδης, Καλλιοντζής, Διαμαντόπουλος, Κασίμης, Γόγολος, Κοσυφαρίνης (65΄Σπαλιάρας), Γιαννιώτης (87΄Αργύρης), Παπαδόπουλος, Χριστακόπουλος (56΄Νικολάου), Σταμούλης, Ναυρόζογλου (65΄Αλεξίου).

* * * 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κουτσελιό-Μέτσοβο 4-1
Χουλιαράδες-Κατσικά 2-3
Ανατολή-Κοσμηρά 3-0
Νησί-Αγία Μαρίνα 6-0
Σταυράκι-Λογγάδες 1-2
Αμφιθέα-Καστρίτσα 1-3
Ηλιόκαλη-Πίνδος Κόνιτσας 1-2
Κεφαλόβρυσο-Δροσοχώρι 3-1
Ελεούσα-Νεοχωρόπουλο 2-1
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.Αγροτικός Καστρίτσας 9 12-2
2.Πίνδος Κόνιτσας 9 9-3
3.Θύελλα Κατσικάς 9 7-4
4.Κουτσελιό 6 10-4
5.Νησί 6 8-2
6.Χουλιαράδες 6 9-4
7.Ανατολή 6 7-3
8.Θύελλα Ελεούσας 6 8-6
9.Κεφαλόβρυσο 6 8-7
10.Νεοχωρόπουλο 4 5-5
11.Αγία Μαρίνα 4 6-11
12.Λογγάδες 4 2-3
13.Μέτσοβο 1 5-9 
14.Κοσμηρά 1 1-6
15.Αμφιθέα 1 4-10
16.Ηλιόκαλη 0 3-7
17.Σταυράκι 0 2-10
18.Δροσοχώρι 0 1-11
 
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (5, 6/11/2022)

Λογγάδες-Αμφιθέα

Μέτσοβο-Χουλιαράδες

Κατσικά-Κεφαλόβρυσο

Πίνδος Κόνιτσας-Ελεούσα

Νησί-Ανατολή

Κοσμηρά-Σταυράκι

Αγία Μαρίνα-Κουτσελιό

Καστρίτσα-Ηλιόκαλη

Δροσοχώρι-Νεοχωρόπουλο