Σαρωτικός στην πρεμιέρα ο ΠΑΣ, νίκη σε ματς θρίλερ ο ΓΑΣ

on .

PAS VOLEY

Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών στο Βόλει ο ΠΑΣ Γιάννινα που επικράτησε εύκολα με 0-3 σετ του Φιλαθλητικού στη Λάρισα και ο Α.Σ Γιάννενα που νίκησε στο τάι - μπρέικ την Ε.Α Λάρισας με 3-2 σετ.

Παρά τις απουσίες, λόγω τραυματισμών, των Καρακατσιάνη, Δασκάλου και Χαμπηλομάτη, ο ΠΑΣ Γιάννινα με ομαδικό παιχνίδι κατάφερε να φτάσει στη νίκη με πειθαρχία και προσήλωση στο στόχο. Ευχάριστη έκπληξη ήταν η συμμετοχή της μικρής Ηρώς Γούλα.

Τα σετ: 14-25, 16-25, 9-25.

Ντέρμπι στη Λιμνοπούλα

Μία σημαντική και συνάμα δραματική νίκη πήρε στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Α.Σ. Γιάννενα, καθώς επικράτησε με 3-2 σετ στο τάι - μπρέικ της Ε.Α Λάρισας στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας.

Ο ΓΑΣ ξεκίνησε ιδανικά και πήρε το πρώτο σετ με 25-17.Στο δεύτερο σετ υπήρξαν αρκετές διακυμάνσεις, με τις φιλοξενούμενες να το κερδίζουν με 19-25. Οι Λαρισαίες κέρδισαν και το τρίτο σετ με 16-25. Η γιαννιώτικη ομάδα έβγαλε τρομερή αντίδραση, κυριάρχησε και κέρδισε άνετα το επόμενο σετ με 25-12, με αποτέλεσμα η νίκη να κριθεί στο τάι μπρέικ. Εκεί  σε ένα πραγματικά ψυχοφθόρο παιχνίδι, οι παίκτριες του Τσιούπη κέρδισαν με άσσο στο 17-15

Τα σετ: 25 – 17 , 19 – 25 , 16 – 25, 25 – 12 , 17 – 15.

Διαιτητές: Αποστόλου(Α), Τζελέτας(Β), Ζαρογιάννη(Σ)

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (Τσιούπης): Μπόζιου, Τικμανίδου, Παππά Αικ., Chabai, Μπουρλή, Παππά Κλ., Νιακοπούλου/λ, Καλουτσάκη,  Ντούση, Τάνα,  Παπαματθαιάκη,  Κατσόγιαννου, Κακαγή/λ, Καρυδάκη.

ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κωνσταντινίδης): Παπαστεργίου, Ευθυμιοπούλου/λ, Παπακώστα, Καβριγιάννη, Αλβίζου Μαργαριτοπούλου Μ., Αργυροπούλου Μ., Δικαστοπούλου, Τσάμογλου, Κυριαζή, Αργυροπούλου Δ., Βελεσιώτη, Μανδραβέλη/λ, Παιδοκούκη.