Στο Πανηπειρωτικό μέχρι τη Δευτέρα το φορτηγό του Rally Acropolis

on .

ACROPOLIS

• Το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό του Rally Acropolis, συνεχίζει την περιοδεία του στην Ελλάδα, μεταφέροντας μηνύματα οδικής ασφάλειας και ασφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς. Το φορτηγό του Rally Acropolis, από χθες μέχρι και τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με την Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ, θα βρίσκεται στο πάρκινγκ του Πανηπειρωτικού Σταδίου.

Για έξι ημέρες, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 10 το βράδυ, όσοι βρεθούν στο παρκινγκ του Πανηπειρωτικού, θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε θέματα Οδικής Ασφάλειας και να δοκιμάσουν τις οδηγικές τους ικανότητες στους προσομοιωτές οδήγησης. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνουν στον χώρο μπροστά από το φορτηγό τη δωρεάν εγγραφή τους στο ΕΚΟ Smile, κερδίζοντας προνόμια με τη χρήση καυσίμων ΕΚΟ, και στη συνέχεια να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τους προσομοιωτές.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, Παντελής Κολόκας, με δήλωσή του ευχαρίστησε τους διοργανωτές που συμπεριέλαβαν και την πόλη των Ιωαννίνων, στους σταθμούς της περιοδείας τους, ενώ παράλληλα εξήρε κάθε προσπάθεια μεταφοράς μηνυμάτων οδικής ασφάλειας και σωστής οδηγικής συμπεριφοράς που τόσο έχει ανάγκη και η ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου.