Τα νέα του ερασιτεχνικού

on .

EPSHP SHMA

Με Αντιδήμαρχο - Αντιπεριφερειάρχη θα συναντηθεί η Ε.Ε. της ΕΠΣ Ηπείρου

Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα μεταξύ της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΗΠ και του Αντιδημάρχου Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Ιωαννιτών Νίκου Τσόλη προκειμένου να συζητηθεί  η παραχώρηση των γηπέδων στις ομάδες για τη χρήση διεξαγωγής αγώνων.

Μετά τις διευκρινίσεις του Λ. Αυγενάκη για την παραχώρηση αθλητικών εγκαταστάσεων και την άδεια  τέλεσης αγώνα στις ομάδες ο Δήμος Ιωαννιτών δεν έχει δώσει κανένα παραχωρητήριο στις ομάδες που ανήκουν στα όριά του,παρότι είναι εγγεγραμμένες στο Μητρώο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την περασμένη Παρασκευή η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ να αποφασίσει την αναβολή της έναρξης των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου. Η σημερινή συνάντηση γίνεται ώστε η ΕΠΣ να δει γιατί υπάρχει το κώλυμα και παρότι οι ομάδες είναι στο Μητρώο δεν έχουν πάρει το παραχωρητήριο. Να σημειωθεί ότι από τα 50 ενεργά σωματεία στην ΕΠΣ Ηπείρου τα 38 είναι ήδη στο Μητρώο,ενώ υπάρχουν ομάδες που παρότι έχουν κάνει τα χαρτιά τους μέχρι την καταληκτική ημερομηνία που είχε δώσει ο Υφυπουργός Αθλητισμού περιμένουν ακόμη την απάντηση από τη ΓΓΑ. Συνάντηση θα έχει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ σύντομα και με τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Χάρη Λαζάνη προκειμένου να συζητήσουν το ίδιο θέμα. Από εκεί και πέρα στη Γ.Σ. της ΕΠΟ θα κριθούν τα πάντα για το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο,αφού αν αποφασιστεί αναστολή θα συμπαρασύρει και άλλα κομμάτια που είναι υπό την ΕΠΟ όπως η διαιτησία, όμως μέχρι τότε θα είναι δύσκολο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

ΧΡ. ΚΑΛΥΒΑΣ

Στη Θύελλα Κατσικάς ο Βαγγέλης Ριστάνης

Την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Βαγγέλη Ριστάνη ανακοίνωσε η Θύελλα Κατσικάς. Ο "Ντιέγκο" την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Κράψη, ενώ τελευταία φορά που έπαιξε στη Θύελλα Κατσικάς ήταν τη σεζόν 2019-20 όταν και η Θύελλα ανέβηκε στη Γ' Εθνική, σε ένα πρωτάθλημα που είχε διακοπεί λόγω της πανδημίας. «Η ποδοσφαιρική του πορεία και οι τίτλοι που έχει κατακτήσει μιλούν από μόνοι τους και πιο πολύ χώρο θα πιάσουμε με τα γραφόμενα, για αυτό ο “Diego” θα μιλήσει στο γήπεδο όπως κάνει όλα τα χρόνια», αναφέρει η Θύελλα.

Στο Κεφαλόβρυσο ο Γιώργος Γότσης

Την απόκτηση του 26χρονου μέσου Γιώργου Γότση ανακοίνωσε το Κεφαλόβρυσο. Είναι γεννημένος το 1996 και αγωνίζεται ως μέσος. Η διοίκηση του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Νεοχωρόπουλο: Δύο μεταγραφές με Λούζη και Μπαλαντάνη Κ.

Ενισχύεται και άλλο το Νεοχωρόπουλο με τη διοίκηση να θέλει φέτος να παρουσιάσει στο πρωτάθλημα μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα. Έτσι αποκτήθηκαν από τους Μικρασιάτες, οι Χρήστος Λούζης και ο Κώστας Μπαλαντάνης, οι οποίοι αγωνίζονται στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Η διοίκηση τους καλωσορίζει και τους εύχεται υγεία και επιτυχίες.

Στην Κοσμηρά ο Νικηφόρος Παπαστράτος

Μια ακόμα μεταγραφή για την Κοσμηρά, που απέκτησε τον νεαρό επιθετικό Νικηφόρο Παπαστράτο από την ομάδα των Χουλιαράδων.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής εκτός από τους Χουλιαράδες έχει παίξει και σε Αμπελόκηπους, καθώς και στα τμήματα υποδομών Κ-15 και Κ-17 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην Πεντέλη ο Νίκος Δώνος

Την απόκτηση του Νίκου Δώνου από τον Άγιο Αθανάσιο Υδρούσας ανακοίνωσε η Πεντέλη. Ο Δώνος έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην ομάδα της Πεντέλης και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα.

Πρ. Περάματος: Τρεις σημαντικές προσθήκες με Μούτσιο, Δημητρίου και Λαμπράκη

Την απόκτηση των Γιάννη Δημητρίου από τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου Πάτρας, τον Βαλεντίνο Μούτσιο από τη Θύελλα Κατσικάς και τον νεαρό Νίκο Λαμπράκη, ανακοίνωσε η Προοδευτική Περάματος.

Ο Γιάννης Δημητρίου αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και είναι γνώριμος στο ερασιτεχνικό αφού έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Βελισσάριο (Α' ερασιτεχνική), Θύελλα Κατσικά (Α' ερασιτεχνική), ΑΟ Ανατολής (Α' ερασιτεχνική, Δ’ Εθνική ), ΠΑΣ Αβέρωφ (Δ’ Εθνική) και ΑΕ Γιάννενα (Δ’ Εθνική και Γ’ Εθνική). Επίσης έχει αγωνιστεί σε ΑΟ Θεσπιακό Α κατηγορία ΕΠΣ Βοιωτίας, ενώ  πέρυσι αγωνίστηκε στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου στην Πάτρα.

Ο Βαλεντίνος Μούτσιος αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και έχει αγωνιστεί σε ΠΑΣ Γιάννινα Κ17 - Κ20, Αναγέννηση Καρδίτσας, Σερβιανά, Παραμυθιά, ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στη Θύελλα Κατσικάς απ' όπου και αποκτήθηκε. Τέλος, ο 17χρονος Νίκος Λαμπράκης αποτελεί επένδυση για το μέλλον της ομάδας μας και με το ταλέντο που διαθέτει μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις. Έχει αγωνιστεί σε Κ17 ΠΑΣ Γιάννινα και στην ομάδα της Περιβλέπτου απ' όπου αποκτήθηκε.

Πράμαντα: Επέστρεψε ο Πέτρος Μπάμπης

Τη δεύτερη μεταγραφή - επιστροφή ανακοίνωσαν τα Πράμαντα με τον ποδοσφαιριστή Πέτρο Μπάμπη να επιστρέφει στην ομάδα από το Ρωμανό όπου αγωνιζόταν την περσινή περίοδο. Αγωνίζεται σε αρκετές θέσεις, οπότε αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα.

Τον Χρήστο Τούση απέκτησε η Ζωοδόχος

Στην ομάδα της Ζωοδόχου θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο επιθετικός Χρήστος Τούσης με τη διοίκηση να ανακοινώνει την απόκτηση του. Ο Τούσης πέρυσι αγωνιζόταν με το Σταυράκι στην Α' κατηγορία ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αμπελόκηπους, Κουτσελιό και Κρύα.