Επιτυχίες σε Πανευρωπαϊκό και Πανελλαδικό επίπεδο για αθλητές του Topspin Epirus Tennis Center

on .

TENNIS

• Οι επιτυχίες για την αγωνιστική ομάδα του Topspin Epirus Tennis Center συνεχίζονται με ...αυξανόμενο ρυθμό. Στο τελευταίο Πανευρωπαϊκό τουρνουά της σειράς Tennis Europe που έγινε στην Κάλυμνο για Κορίτσια κάτω των 12 ετών, η Χαρά Ζήνα βγήκε 2η μετά από έναν πολύ ανταγωνιστικό τελικό με την Διόνη Κουκούλη. Στα διπλά η Χαρά Ζήνα με την συμπαίκτρια της Ιωάννα Ξυδά έφθασαν στην 4άδα.  Στο τουρνουά Ε3 που έγινε στην Κέρκυρα, η Βασιλεία Παρασκευά πήρε την 1η θέση στην κατηγορία των κοριτσιών 14 ετών, αγωνιζόμενη μια κατηγορία πιο πάνω από την ηλικία της. Στο ίδιο τουρνουά, ο Γιάννης Κατσάνος στην κατηγορία των Αγοριών 14 ετών έφθασε στην 4άδα. 

Παράλληλα, στο τουρνουά της κατηγορίας Ε1 που έγινε στην Πτολεμαΐδα, η Ναταλία Γκαρτζονίκα στην κατηγορία των Κοριτσιών 14 ετών έφθασε στην 8άδα στα μονά και στην 4άδα στα διπλά. Στο συγκεκριμένο τουρνουά συμμετείχαν ακόμη η Χαρά Ζήνα στην κατηγορία των Κοριτσιών 12 ετών που έφθασε στην 8άδα στα μονά και στην 4άδα στα διπλά και η Βασιλεία Παρασκευά, στην ίδια κατηγορία, φθάνοντας στην 16άδα στα μονά και στην 8άδα στα διπλά. 

Αγωνιστική ομάδα με 24 μέλη!

 «Κάθε ένα από αυτά τα παιδιά έχει χαράξει μια πορεία και είμαστε περήφανοι που αποτελούμε την επιλογή τους ώστε να τους βοηθήσουμε να ακολουθήσουν το δρόμο τους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής προπονητής του Topspin Epirus Tennis Center, Αριστοτέλης Ντάλια. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αγωνιστική ομάδα του Topspin στα Ιωάννινα προπονούνται αυτή τη στιγμή 24 αθλητές και αθλήτριες, αριθμός ιδιαίτερα μεγάλος ακόμη και για τα ελληνικά δεδομένα.