Τα νέα του ερασιτεχνικού

on .

KATSIKA THANASIS

Στη Θύελλα Κατσικάς ο Κώστας Θανάσης

Τον επιθετικό Κώστα Θανάση από τον Αγροτικό Καστρίτσας απέκτησε η Θύελλα Κατσικάς, προχωρώντας στην περαιτέρω ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής. Ο έμπειρος γκολτζής θα συνεχίσει στη Θύελλα Κατσικάς και αναμένεται να την ενισχύσει σημαντικά να πετύχει τους στόχους της. Ο Κώστας Θανάσης είναι ο επί χρόνια πρώτος σκόρερ στα πρωταθλήματα των Ιωαννίνων πρωταγωνιστώντας πάντα στις ομάδες που αγωνιζόταν (Ανατολή, Βελισσάριο, Σερβιανά, Σούλι Παραμυθιάς, Ανατολή και Καστρίτσα). Η διοίκηση της Θύελλας τον καλωσορίζει στην ομάδα, του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρόνια χωρίς τραυματισμούς και να βοηθήσει στα μέγιστα ώστε να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας. Η Θύελλα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Χρήστο Παππά. Είναι 18 ετών και έρχεται από την ομάδα της Φιλιππιάδας στην οποία βρισκόταν από τις ακαδημίες έως και την μεγάλη ομάδα.

Καστρίτσα: Νέος προπονητής ο Βασίλης Σιαφάκας

Άμεση ήταν η αντικατάσταση την τεχνική ηγεσία της Καστρίτσας μετά το διαζύγιο με τον Αποστόλη Τόλη με τη διοίκηση να ανακοινώνει την πρόσληψη του Βασίλη Σιαφάκα με τον οποίο θα πορευτεί στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Σιαφάκας πέρυσι ήταν στην τεχνική ηγεσία της Κράψης με την οποία κατάκτησε την πρώτη θέση στον πρώτο όμιλο της Α' κατηγορίας και συμμετείχε στα μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή, το Κύπελλο ερασιτεχνών και το Σούπερ Καπ. Η διοίκηση του εύχεται καλή σεζόν με υγεία. Απέκτησε τον Σπύρο Νικολάου Την απόκτηση του Σπύρου Νικολάου από τον Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε ο Αγροτικός Καστρίτσας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο Θεσπρωτικό, στη Δόξα Κρανούλας, στο Βελισσάριο, στη Θύελλα Κατσικάς, στον Τυλυκράτη Λευκάδας, στην Φιλιππιάδα και στον Αχέροντα Καναλακίου. Η διοίκηση του εύχεται καλή σεζόν με επιτυχίες, μακριά από τραυματισμούς.

Ισόπαλο φιλικό (2-2) με Θεσπρωτό για τη Θύελλα Κατσικάς 

Δυνατό φιλικό έπαιξε το Σάββατο η Θύελλα Κατσικάς με τον Θεσπρωτό που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2 με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2.Πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση της Κατσικάς τίμησε τον προπονητή του Θεσπρωτού Χουάν Ραμόν Ρότσα για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μόλις στο 2’  έγινε  μια κόντρα στο κέντρο σε προσπάθεια του Τσουμάνη να πασάρει, η μπάλα έφτασε στον Σκανδάλη, ο οποίος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα  πλάσαρε για το 1-0.

Στο 13΄ ο Ρούσης έκλεψε τη μπάλα, πάσαρε στον Μπίκα, αυτός ξανά στον Ρούση, ο οποίος μπήκε  μόνος μέσα στην περιοχή από αριστερά και από κοντά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 88΄ σε σέντρα του Ράπτη από δεξιά, ο Φάκης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-2. Στο επόμενο λεπτό, ο Καζαντζίδης σένταρρε από δεξιά, πάσα – τακουνάκι του Ριστάνη και ο Θανάσης με ωραίο ελιγμό ανάμεσα από τους αντίπαλους αμυντικούς, σούταρε για το τελικό 2-2.

Θύελλα Κατσικάς (Ν. Γκούρας): Αναστασίου, Κιοσσές, Κυριακίδης, Μελιγγιώτης, Μπίζιος, Κωνσταντινίδης, Κολιούσης, Πολυχρόνης, Τσουμάνης, Σκανδάλης, Γιαννάκης

Αγωνίστηκαν και οι: Καζαντζίδης, Θανάσης, Πετρίδης, Μαρούλης, Παπαρούνας, Γκέγκα, Πανούσης, Ριστάνης

Θεσπρωτός (Χ.Ρ. Ρότσα): Μπότσαρης, Τρομπούκης, Ρούσης, Ντόντης, Σεμερτζάκης, Πανταζέλος, Χατζάκος, Μπίκας, Τριβίζης, Παππάς Ε., Χατζηγεωργίου.

Αγωνίστηκαν και οι: Πανταζής, Φάκης, Ζήσης, Μακράτζε, Παππάς Α., Οικονομίκος, Ράπτης, Πουρτσελάτζε.

Δεν κατεβαίνει η ΑΕ Μικρασιατών στο πρωτάθλημα - Νέα κλήρωση σήμερα

Εκτός από τον Αυγενάκη τελικά στα Γιάννενα έχουμε και την ΑΕΜ που…ταλαιπωρεί τις ομάδες του ερασιτεχνικού.

Μετά την αναστάτωση που έφερε ο εκπρόσωπος της στην κλήρωση του πρωταθλήματος με το αν η ΑΕΜ κατεβαίνει δεν κατεβαίνει να αγωνιστεί (τελικά η απόφαση ήταν να κατέβει) και έγινε κανονικά η κλήρωση, ο Γραμματέας της ομάδας Τάσος Γεωργιάδης κατέθεσε στην Ένωση χαρτί με το οποίο ανέφερε ότι η ομάδα δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα. Ο λόγος που δεν κατεβαίνει η ΑΕΜ στο πρωτάθλημα είναι σαφέστατος, δεν υπάρχει ο απαιτούμενος αριθμός παικτών και τα όσα αναφέρθηκαν περί παράνομης συμμετοχής της αφού δεν είναι στο μητρώο ήταν δικαιολογίες. Αποτέλεσμα; Η Ένωση να αποφασίζει στο να διεξαχθεί νέα κλήρωση μιας και οι ομάδες από 19 που ήταν γίνονται 18 και έτσι θα γλιτώσουν και τέσσερις εμβόλιμες αγωνιστικές, ενώ η αποχώρηση της ΑΕΜ επηρεάζει και το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν μιας και τώρα αντί για πέντε θα πέσουν τέσσερις.

Η κλήρωση θα γίνει σήμερα στις 6.30 μ.μ. στο «Στάθης Τσανακτσής». Η έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής θα γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου.

Χρ. Καλύβας