Εκτός πλάνων και ο Ριένστρα για το παιχνίδι με Λεβαδειακό!

on .

PAS PROPONHSH 7 9 22

• Η κακοδαιμονία και οι τραυματισμοί συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της σαββατιάτικης (10/09, 19:15) αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό στο «Ζωσιμάδες» για την 4η αγωνιστική της Super League. Τελευταίο θύμα ο Ολλανδός Ντάαν Ριένστρα που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και πιθανότατα υπέστη τράβηγμα και θα χάσει τον αγώνα του Σαββάτου.

Ο τραυματισμός του Ολλανδού μέσου συνέβη κατά τη διάρκεια του εσωτερικού διπλού στη χτεσινή προπόνηση. Ο Ριένστρα ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο στο δεξί του πόδι με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το υπόλοιπο μέρος της προπόνησης και να τίθεται εκτός για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Σήμερα ο Ριένστρα θα υποβληθεί σε μαγνητική και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Πέραν του Ριένστρα, στη χτεσινή προπόνηση δεν συμμετείχαν οι τραυματίες Πριόρ και Λώλης. Ο Γάλλος τερματοφύλακας υπέστη κάκωση συνδέσμου στον αγκώνα, ενώ ο νεαρός μεσοεπιθετικός από την Ηγουμενίτσα ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Αρχικά υπήρχε αισιοδοξία ότι ο Λώλης θα επέστρεφε σήμερα στις προπονήσεις, ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί και πιθανότατα θα μείνει εκτός του σαββατιάτικου αγώνα. Έτσι ο ΠΑΣ Γιάννινα μετράει ήδη 3 απουσίες για τον σημαντικό αγώνα με το Λεβαδειακό, οι οποίες ανεβαίνουν σε 5 αν συνυπολογίσει κανείς και τους Κόντε και Λέο, οι οποίοι είναι πλέον χειρουργημένοι και θα απουσιάσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μέσα στα τόσα προβλήματα ο Θανάσης Στάικος προσπαθεί να βρει λύσεις ώστε να καταφέρει ο ΠΑΣ Γιάννινα να πάρει το πρώτο του τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα που θα του δώσει ποδοσφαιρική ηρεμία τόσο στην ομάδα όσο και στις τάξεις των φιλάθλων.

Τα πλάνα του Στάικου

Στο χτεσινό πρόγραμμα προπόνησης ο Στάικος έδειξε ότι και στο ματς με τη Λιβαδειά θα παίξει με σύστημα 4-3-3 με ανάπτυξη της ομάδας από πίσω, κυκλοφορία της μπάλας μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσει» επιθετικά τον αντίπαλο. Η προπόνηση έγινε το πρωί στο ΠΕΑΚΙ και περιελάμβανε επιθετική τακτική αρχικά σε απλή μορφή, στη συνέχεια μέσα από παιχνίδια και στο τέλος με παιχνίδι 11 εναντίον 11. Ο Σούλης λογικά θα πάρει τα γάντια του βασικού απόντος του Πριόρ, ενώ ο Λιάσος ήταν στο βασικό σχήμα και στη Ριζούπολη αντί του Ριένστρα. Οι επιλογές του Στάικου είναι περιορισμένες και ο 42χρονος τεχνικός ανακατεύει την τράπουλα προκειμένου να βρει λύσεις.