Επιλογές για Κ17 – Κ19 υπό την επίβλεψη του Ερασιτέχνη ΠΑΣ

on .

pas shma 41

• Στο πλαίσιο δοκιμών που θα γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα θα γίνονται οι επιλογές των αθλητών που θα επανδρώνουν από εδώ και στο εξής τις ομάδες Κ17 και Κ19 όπως αποφασίστηκε σε συνάντηση των Υπεύθυνων Υποδομών του ΠΑΣ υπό τον Διευθυντή Υποδομών κ. Ιωάννου.  Στις δοκιμές αυτές θα συμμετέχουν και οι προπονητές των παικτών με επικεφαλής τον Χρήστο Αγγέλη.

 Οι προπονήσεις θα αφορούν αθλητές που αγωνίζονται στις Ακαδημίες της πόλης και των περιοχών περιφερειακά των Ιωαννίνων. Στόχος του ΠΑΣ Γιάννινα είναι, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η βασική επιλογή των ποδοσφαιριστών για τις υποδομές του να γίνεται "κάθετα" από τις μικρές ηλικίες των Υποδομών του Ερασιτέχνη ΠΑΣ όπως συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες ομάδες ανά τον πλανήτη.

 Σημαντικό επίσης είναι ότι θα υπάρχει άμεση επίβλεψη των φερέλπιδων ποδοσφαιριστών από τους υπεύθυνους προπονητές των Υποδομών, οι οποίοι θα βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΣ σε όλα τα trials που θα διεξαχθούν.