Επιτυχημένη η χειρουργική επέμβαση στον Π. Κόντε

on .

KONTE PAS 5 9 22

• Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χτες το μεσημέρι η χειρουργική επέμβαση στο αριστερό γόνατο του Πέδρο Κόντε από τον γιατρό του ΠΑΣ και διακεκριμένο ορθοπαιδικό Σταύρο Ριστάνη στο νοσοκομείο Metropolitan στο Φάληρο.

Μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη ο Πέδρο Κόντε στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Λαμία στο «Ζωσιμάδες» ο Ισπανός επιθετικός πέρασε χτες την πόρτα του χειρουργείου. Η επέμβαση ήταν πολύωρη και πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο με το οποίο συνεργάζεται ο γιατρός του ΠΑΣ Γιάννινα.

Την επέμβαση έκανε ο ίδιος ο Σταύρος Ριστάνης και ήταν επιτυχημένη καθώς έγινε συρραφή έσω και έξω μηνίσκου και ανάπλαση του χιαστού στο αριστερό γόνατο του Κόντε. Ο χρόνος αποκατάστασης προσδιορίζεται σε 6-8 μήνες. Μετά την περσινή επέμβαση στο δεξιό γόνατο ο Κόντε χειρουργήθηκε τώρα στο αριστερό γόνατο και ουσιαστικά θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, όπως δυστυχώς και πέρυσι.

Κοντά σε επιθετικό από τη Βρετανία 

Η πολύμηνη απουσία του Πέδρο Κόντε καθιστά άμεση και υπεραναγκαία τη μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΣ Γιάννινα στην επίθεση, κάτι που σημείωσε και ο ίδιος ο Θανάσης Στάικος στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ. 

Οι δύο περιπτώσεις που βρίσκονται στο προσκήνιο είναι αυτές ενός Ρουμάνου επιθετικού, το ενδιαφέρον για τον οποίο έχει ατονήσει τις τελευταίες ημέρες, αλλά και ενός επιθετικού από τη Μεγάλη Βρετανία.

Ο εν λόγω επιθετικός δεν είναι Άγγλος και δεν αγωνίζεται στη Μεγάλη Βρετανία, αλλά αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Σουηδίας και έχει αρκετά καλό βιογραφικό. Τις προσεχείς ημέρες αναμένονται εξελίξεις επί του θέματος καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.