Νέα του ερασιτεχνικού

on .

KASTRITSA 1

• Τρεις ακόμη  δυνατές μεταγραφές πραγματοποίησε η διοίκηση του Αγροτικού Καστρίτσας, ενισχύοντας σημαντικά την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. O μεσοεπιθετικός Ηλίας Γιαννιώτης αγωνίστηκε πέρυσι στην Αναγέννηση Στάνου, ενώ έχει αγωνιστεί στον Παναιτωλικό, τον Ιάλυσο, την ΑΕ Διδυμοτείχου και τον Ναυπακτιακό Αστέρα.

 Ο αμυντικός Χρήστος Κοσυφαρίνης έπαιζε πέρυσι  στον Αετό Αγιάς, ενώ έχει αγωνιστεί στον Κεραυνό Ποταμούλας, τον Απόλλωνα Δοκιμίου και τη Θύελλα Μοναστηρακίου. Τέλος, ο επιθετικός Λευτέρης Παπαδόπουλος  (πρώην ποδοσφαιριστής Αναγέννησης Άρτας), έχει αγωνιστεί στον ΠΑΣ Γιάννινα Κ15, Κ17, Κ20, στον Παναθηναϊκό Κ20, στο Σούλι Παραμυθιάς και στην Καβάλα(Football League).

*****

Χουλιαράδες: Απέκτησαν Τσακανίκα και Ράπτη

• Σε δύο προσθήκες προχώρησαν οι Χουλιαράδες με την ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου μέσου Γιάννη Τσακανίκα από το Σταυράκι και του 16χρονου αμυντικού Γιώργου Ράπτη από τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα.

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση τους καλωσορίζει και τους εύχεται καλή σεζόν με υγεία και προσπάθεια!

*****

Παίκτης του Νεοχωρόπουλου ο Θέμης Αναστασιάδης

• Μία ακόμη μεταγραφή ανακοίνωσε η διοίκηση του Νοεχωρόπουλου, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον νεαρό Θέμη Αναστασιάδη, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην Καστρίτσα.Ο 22χρονος Αναστασιάδης αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει παραστάσεις από ομάδες όπως ο Πωγωνάτος και η Ζωοδόχος.

*****

Πωγωνάτος: Επιστροφή στα παλιά λημέρια για έξι ποδοσφαιριστές

• Συνεχίζεται η ενίσχυση του Πωγωνάτου, ανακοινώνοντας την απόκτηση έξι  παικτών που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στην ομάδα. Ο τερματοφύλακας Σεμπάστιαν Μπαλατζία έχει παίξει για μία πενταετία στο παρελθόν στον Πωγωνάτο, ενώ τις προηγούμενες σεζόν αγωνίστηκε σε Πεντέλη και Βουνοπλαγιά 

Ο Πάτροκλος Ζενέλης ήταν στην ομάδα  για 8 χρόνια, είναι μια από τις κολόνες της ομαδας και ακρογωνιαίος λίθος στην επίθεση, ταλαιπωρώντας πολλές άμυνες με την εκρηκτικότητα, την ταχύτητα και τον δυναμισμό του. Στα 2 χρόνια απραξίας της ομάδας, αγωνίστηκε σε Σταυράκι και Κοσμηρά. Όσο για τον Σπύρο Ντεμίρη ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στον Πωγωνάτο. Πριν 10 χρόνια έφυγε και από τότε έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες (Αλμυρό, Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου, Φλόγα Πετσαλίου, Αστήρ Αμφιθέας, Αχέρων Ρωμανού, Ροδοτόπι). Πολυθεσίτης με αστείρευτη ποιότητα και γεμάτος εμπειρία πλέον έρχεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα.

Ο σκληροτράχηλος αμυντικός Λάμπρος Ντέτσικας φόρεσε τη φανέλα του Πωγωνάτου από το 2014 έως το 2017, πηγαίνοντας στη συνέχεια στον ΠΑΟ Πεντέλης. O Κωνσταντίνος Κώστας, με καταγωγή από το Δελβινάκι, έκανε τα πρώτα του βήματα στην ομάδα σε ηλικία 16 ετών. Αγωνίστηκε για 2 σεζον με τον Πωγωνάτο, ενώ αγωνίστηκε και σε Χρυσοβίτσα, Κληματιά, Χαροκόπι. Ο νεαρός φουλ μπακ με όπλο την ταχύτητα και την τεχνική του έρχεται να ενισχύσει τις πτέρυγες της ομάδας. Τέλος, άλλη μία μεταγραφή - επιστροφή για την ομαδα είναι αυτή του Αλεξ. Μπαλατζία. Φόρεσε την φανέλα της ομάδας για 2 χρονιές, ενώ μετέπειτα αγωνίστηκε σε Χαροκόπι, Χρυσοβιτσα, Κράψη και Δαφνούλα. 

«Με την εκρηκτικότητα,την σπιρτάδα και την ποιότητα του,έρχεται να δυναμώσει την επιθετική γραμμή της ομαδας μας. Καλωσήρθες Alejandro», αναφέρει η ανακοίνωση.

 GIANNENA

Α.Ε.Γιάννενα: Στις 7 Σεπτεμβρίου ξεκίνημα της προετοιμασίας 

• Στις 7 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Α.Ε.Γιάννενα για τη νέα αγωνιστική περίοδο με προπονητή τον Κώστα Αναγνώστου.

Η έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στις 6 μ.μ. Προπονητής τη νέα σεζόν θα είναι ο Κων/νος Αναγνώστου Ανανέωσαν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές για την απαιτητική σεζόν που ξεκινάει, ενώ οι μεταγραφές θα γίνουν προσεχώς και θα είναι 5 σε καίριες θέσεις για να βελτιωθεί η ομάδα. Η ομάδα έχει κάνει όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την ένταξη της στο μητρώο.

Τέλος, η Α.Ε Γιάννενα εκφράζει τις ευχαριστίες της και εύχεται καλή συνέχεια στους Γιώργο Τσέπη, Άγγελο Συμεωνίδη και Νίκο Κάππη που θα συνεχίσουν σε άλλες ομάδες.

*****

Συνεχίζεται η ενίσχυση των Tigers F.C.

• Συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις της ανδρικής ομάδας των Tigers Ioannina FC ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της B’ Eρασιτεχνικής. Πρόσφατα αποκτήθηκαν ο αμυντικός Αντρέας Κάμπο, ο αμυντικός Άλντο Κάμπο, ο μέσος Ματίας Ντέτσικας και ο αμυντικός Νίκος Λαλούτσος.

*****

Ξεκίνησε την προετοιμασία η Αναγέννηση Ελληνικού 

• Την προετοιμασία του για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ξεκίνησε το Ελληνικό το οποίο θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές θέλουν να αφήσουν πίσω τους την περσινή κακή χρονιά που οδήγησε την ομάδα στον υποβιβασμό και στόχο έχουν να επανέλθει άμεσα η ομάδα στη Β’ κατηγορία. Ο υποβιβασμός όπως ήταν φυσικό έφερε και κάποιες αλλαγές στο ρόστερ με παίκτες να αποχωρούν,  όμως η διοίκηση θα προσπαθήσει να καλύψει τα όποια κενά υπάρχουν, κάνοντας μεταγραφές.

*****

Σε έναν όμιλο η φετινή Α’ Ερασιτεχνική των 19 ομάδων

• Ακόμη και σήμερα ενδέχεται να ανακοινωθεί από την ΕΠΣ Ηπείρου η προκήρυξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2022-23. Όσον αφορά την Α’ κατηγορία είναι γνωστό ότι θα γίνει σε ένα όμιλο με 19 ομάδες και ο πρωταθλητής  θα αναδειχτεί με τη λήξη των αγωνιστικών, χωρίς να γίνουν play off, ενώ στη συνεχεια θα πάρει μέρος στα μπαράζ ανόδου με τους πρωταθλητές των οικείων ΕΠΣ. Όσο για τον υποβιβασμό, δεν θα γίνουν play out και θα υποβιβαστούν στη Β’ Ερασιτεχνική οι πέντε τελευταίες ομάδες. 

 Στη Β΄κατηγορία το σχέδιο που υπάρχει είναι να προβιβαστούν στην Α’ Κατηγορία, απευθείας οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση των δύο ομίλων και οι δύο δεύτερες να δώσουν αγώνα μπαράζ όπου ο νικητής να πάρει το τρίτο εισιτήριο της ανόδου.

Φιλικά προετοιμασίας

Φιλική ήττα για τη Θύελλα Κατσικάς, 1-2 από τη Λευκίμμη

• Την ήττα με 1-2 γνώρισε το Σάββατο σε φιλικό παιχνίδι η Θύελλα Κατσικάς από τη Λευκίμμη, η οποία και τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.Οι δύο ομάδες παρά τις απουσίες που είχαν, παρουσίασαν καλή εικόνα με τους δύο προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Στο 27’ ο Διαμάντης έδιωξε με δυσκολία τη μπάλα σε δυνατό σουτ του Γεωργακόπουλου, ενώ στο 39’ οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ στη φιλική αναμέτρηση. Ο Γρηγοριάδης πάσαρε στον Τουρμούσογλου, σέντρα του δεύτερου και ο Μάρκο μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.Στο 41’ μετά από εκτέλεση πλαγίου η μπάλα έφτασε στον Κακαράντζα, ο οποίος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.Στο 47’ νέα ευκαιρία χάθηκε για τη Λευκίμμη με τον Γεωργακόπουλο, ενώ στο 53’ σε σέντρα του Κολιούση ο Κ. Κακαράντζας αστόχησε με κεφαλιά. Στο 55’ ο Σκανδάλης δεν μπόρεσε να σκοράρει σε θέση τετ α τετ, ενώ στο 66’ σε βαθιά μπαλιά του Παπαρούνα, ο Κακαράντζας έκλεψε τη μπάλα με το κεφάλι από τον αντίπαλο γκολκίπερ που βγήκε εκτός περιοχής και με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 1-1. Στο 70’ το σουτ του Ριστάνη ήταν άστοχο, ενώ στο 88’ ο Κακαράντζας έκανε λάθος μεταβίβαση στον Αναστασίου, έκλεψε τη μπάλα ο Μάρκο που πλάσαρε για το τελικό 1-2.

Διαιτησία: Μαγγιώρος (Διαμάντης Λ.-Μπουμπογιάννης).

Θύελλα Κατσικάς: Διαμάντης, Κιοσσές, Κυριακίδης, Μπίζιος, Ψαρράς, Σκανδάλης, Μαρούλης, Παπαρούνας, Κακαράντζας, Πολυχρόνης, Κολιούσης

Έπαιξαν και οι : Κωνσταντίνιδης, Γιαννάκης, Ριστάνης, Πανούσης, Παππάς, Γκέγκα, Χρύσης, Κουμαντζιάς

Λευκίμμη: Λέτσο, Κωστακιώτης, Γρηγοριάδης, Ματσοβίλα, Πανταζής, Παπαγεωργίου, Μάρκο, Πότσης, Γεωργακόπουλος, Τουρμούσογλου, Γαρδικιώτης

Έπαιξαν και οι : Ρέτζης, Μίντζα, Κοντίνης, Ασπιώτης