Δοκιμάζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα ο αμυντικός Μ. Μπακαδήμας

on .

MPAKADHMAS MAKHS

• Με τη συμμετοχή του υπό δοκιμή αμυντικού Μάκη Μπακαδήμα και την απουσία λόγω μικροτραυματιμού του Γιάννη Κιάκου συνεχίστηκε χτες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της κυριακάτικης (04/09, 21:30) αναμέτρησης με την ΑΕΚ στη Ριζούπολη για την 3η αγωνιστική της Super League. 

Συγκεκριμένα, λίγο πριν το τέλος του προγράμματος προπόνησης της Τρίτης ο Κιάκος δέχτηκε ένα χτύπημα από συμπαίκτη του την ώρα του διτέρματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην ποδοκνημική και να αποχωρήσει κουτσαίνοντας. Ο αριστερός οπισθοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας Σταύρο Ριστάνη και προτιμήθηκε χτες να μην προπονηθεί. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η απουσία του Κιάκου ήταν προληπτική και δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στον αγώνα της Κυριακής καθώς αναμένεται σήμερα κιόλας να επιστρέψει στις προπονήσεις και να τεθεί στη διάθεση του Θανάση Στάικο. 

Δοκιμάζεται ο αμυντικός Μπακαδήμας

Για την απόκτηση ενός τέταρτου στόπερ για το κέντρο της άμυνας ψάχνει ο ΠΑΣ Γιάννινα και τις τελευταίες ημέρες προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα ο 22χρονος Μάκης Μπακαδήμας, ο οποίος ανήκε μέχρι πρότινος στον Παναιτωλικό.

Ο Γεράσιμος Μπακαδήμας είναι γεννημένος στις 6 Ιουνίου 2000 και έχει ύψος 1,81 μέτρα, ενώ ξεχωρίζει εμφανισιακά για το πυκνό μαλλί του. Η καταγωγή του είναι από την Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες και τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού. Το 2019 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και δόθηκε δανεικός στην ΑΕ Μεσολογγίου και στη συνέχεια στην Αναγέννηση Καρδίτσας, με την οποία είχε 4 συμμετοχές, ενώ πέτυχε και ένα γκολ.

Τον Αύγουστο του 2021 ο Μπακαδήμας επέστρεψε στον Παναιτωλικό και είχε συνολικά 11 συμμετοχές με τους Αγρινιώτες την περασμένη σεζόν σε πρωτάθλημα, Κύπελλο Ελλάδας και play out. Αν ο Μπακαδήμας πείσει τον Στάικο και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο θα αποκτηθεί και θα είναι ο τέταρτος στόπερ του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς μετά την αποχώρηση του Γωγουβίτη έμεινε η ομάδα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Ενδιαφέρον για ξένο επιθετικό

Μετά το νέο σοβαρό τραυματισμό και τη ρήξη χιαστών του Πέδρο Κόντε ήταν βέβαιο ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα κοιτάξει να αναπληρώσει το κενό του Ισπανού επιθετικού στην επίθεση με την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού.

Οι άνθρωποι της γιαννιώτικης ομάδας έχουν βγει στο ψάξιμο και το ενδιαφέρον τους κυρίως εστιάζεται σε δύο περιπτώσεις, ενός Βρετανού επιθετικού και ενός Ρουμάνου. Ήδη η ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με τους δύο ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο περιπτώσεις είναι καλές για τα δεδομένα πάντα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Βρετανό ποδοσφαιριστή (σ.σ. πιθανότατα Ιρλανδό) να βρίσκεται πιο κοντά στο να συμφωνήσει με την γιαννιώτικη ομάδα. Όλα αυτά βέβαια θα ξεκαθαρίσουν εντός των ημερών καθώς ο Θανάσης Στάικος έχει ζητήσει να κλείσει όσο πιο σύντομα γίνεται η απόκτηση επιθετικού.

Όσον αφορά τη χτεσινή προπόνηση αυτή είχε προπόνηση αμυντικής τακτικής σε παιχνίδια υπαριθμίας και ισαριθμίας και στο τέλος παιχνίδι 11 εναντίον 11.

Οι προπονήσεις μέχρι και το Σάββατο που θα αναχωρήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα για την Αθήνα θα είναι πρωινές.